skip to Main Content

50liefde

Onze service

50liefde.nl is speciaal voor 50 plussers en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Leden komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen, matches en partnervoorstellen. Nadat u zich heeft aangemeld op 50liefde.nl, kunt u in alle rust meer te weten komen over de datingsite. Bekijk uw partnervoorstellen of matches en neem contact op met de bij u passend lid.

Informatie Lidmaatschappen

Op het moment dat u zich heeft ingeschreven op 50liefde.nl, start u met een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kunt u een profiel aanmaken, zoeken naar profielen en profielen bekijken zonder maar iets te betalen.

Naast het gratis lidmaatschap bieden wij ook een premium lidmaatschap aan. Met een premium lidmaatschap kunt u onbeperkt berichten versturen, chatten met andere leden, alle foto’s bekijken en talloze andere mogelijkheden

U beschikt al over een 50liefde.nl Premium lidmaatschap voor 12 maanden vanaf €17,99 per maand. Daarnaast bieden wij ook abonnementen van 3 maanden en 6 maanden aan.

Gratis en Premium Lidmaatschap

Iedereen bij 50liefde.nl begint als een gratis lid. Als u net als duizenden andere leden tevreden bent, kunt u Premium lid worden waarmee u optimaal vindbaar wordt voor andere leden en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van 50liefde.nl

Ontevreden over 50liefde? Probeer dan eens Datingsite 4Match.