skip to Main Content

Onze service van 50liefde

50liefde

50liefde.nl is speciaal voor 50 plussers en ouder die serieus op zoek zijn naar een date, relatie of vriendschap. Leden komen eenvoudig en snel in contact met elkaar, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen, matches en partnervoorstellen. Nadat u zich heeft aangemeld op 50liefde.nl, kunt u in alle rust meer te weten komen over de datingsite. Bekijk uw partnervoorstellen of matches en neem contact op met de bij u passend lid.

De senioren website 50liefde.nl heeft als doel om het internet daten voor 50 plussers leuk en eenvoudig te maken. Deze datingsite is nog niet zo lang bezig in Nederland, België en Vlaanderen maar heeft toch binnen korte tijd snel een behoorlijk ledenaantal gekregen.
Het is hierdoor binnen de senioren dating websites een grote partij geworden en eventueel een goede keuze voor 50 plussers die online op zoek naar een afspraakje of een relatie. 50liefde.be heeft relatief een hoog aantal vrouwen; meer dan de helft van de leden is vrouw.

Een belangrijk voordeel van 50liefde.nl  is haar gebruiksvriendelijkheid. De website is ruim opgezet met duidelijke knoppen en menu’s. Dit maakt dat het platform erg prettig in gebruik is. Er zijn in feite geen onduidelijkheden voor nieuwe gebruikers en men kan zo aan de slag met het aanmaken van een nieuw profiel.
Het online datingplatform vergeet ook de privacy en veiligheid van haar leden niet. Profielen worden gecheckt op betrouwbaarheid en echtheid. Hierdoor kun je er van op aan dat je ook met echte personen spreekt op de website.

50liefde.be is een nieuwe datingsite voor senioren in Vlaanderen. De website is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een effectief matchingssysteem. Het een en ander zal zich nog moeten bewijzen maar de basis van deze datingsite is prima.

Informatie Lidmaatschappen

Op het moment dat u zich heeft ingeschreven op 50liefde.nl, start u met een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kunt u een profiel aanmaken, zoeken naar profielen en profielen bekijken zonder maar iets te betalen.
Naast het gratis lidmaatschap bieden wij ook een premium lidmaatschap aan. Met een premium lidmaatschap kunt u onbeperkt berichten versturen, chatten met andere leden, alle foto’s bekijken en talloze andere mogelijkheden

U beschikt al over een 50liefde.nl Premium lidmaatschap voor 12 maanden vanaf €17,99 per maand. Daarnaast bieden wij ook abonnementen van 3 maanden en 6 maanden aan.

Gratis en Premium Lidmaatschap

Iedereen bij 50liefde.nl begint als een gratis lid. Als u net als duizenden andere leden tevreden bent, kunt u Premium lid worden waarmee u optimaal vindbaar wordt voor andere leden en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van 50liefde.nl

Inschrijven en inloggen

Inschrijven gaat heel gemakkelijk bij 50liefde. Vanaf hier ga je echt merken dat 50liefde.nl uitblinkt op gebruikersgemak ten opzichte van andere datingsites. In eerste instantie is het enige wat jij in hoeft te vullen of je een man of vrouw bent, je naam, je e-mailadres en waar naar je op zoek bent.
Zo behoren hetero, biseksueel en homoseksueel tot de mogelijkheden. Vervolgens ontvang je een verificatie e-mail die je moet bevestigen. Zo kun je dus ook lekker anoniem beginnen met het zoeken van een date bij 50liefde.

Later maak jij je profiel compleet en hoe vollediger je dit invult, hoe beter de voorgestelde matches bij jou passen. Het valt ook op dat je bij 50liefde op elk moment hulp kunt vragen. Mail of bel de klantenservice op het moment dat je problemen hebt en er wordt snel en accuraat geholpen.
De telefonische bereikbaarheid is iets waarmee 50liefde.nl zich onderscheid in vergelijking met andere datingsites. Als je eenmaal je profiel hebt ingevuld, kom je in de omgeving terecht waarin jij contact kunt opnemen met andere gebruikers.

Via dit gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle basis functies. Met een gratis lidmaatschap zijn het aantal foto’s dat je kunt bekijken beperkt. Ook wanneer je berichten wil versturen kan dit alleen met een betaald lidmaatschap.

Ontevreden over 50liefde? Probeer dan eens Datingsite 4Match.

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.