skip to Main Content

Waarom 50PlusMatch

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50PlusMatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.
50plusmatch

Europa date met MatchMedia

50PlusMatch is onderdeel van MatchMedia en timmert aan de weg. Zo zijn we behalve in Nederland inmiddels actief in België, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. En al zijn we een internationale organisatie, we richten ons altijd op de lokale markt. De Belgen daten anders dan de Nederlanders namelijk. Dat weten we, en daar houden we rekening mee. Sterker nog: daar passen we onze websites compleet op aan. Ook dat hoort bij doelgericht.
Veel 50-plussers die single zijn gaan ervan uit dat ze dat de rest van hun leven blijven. Dat is jammer, want ook na je 50e levensjaar kun je nog veel aan een partner hebben. Je hebt nog een flink stuk leven voor je en wat beter dan dit te delen met iemand om die je geeft?
De beste manier om een nieuwe levenspartner te vinden is door je in te schrijven bij een datingsite voor 50-plussers. En, hoe eng dit ook klinkt, dit is een ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. Hier lees je exact waarom.

Datingssites zijn gemakkelijk

Als 50-plusser is het lastiger om iemand te vinden. Ook al is de vergrijzing in volle gang en maakt deze leeftijdsgroep nu een derde deel uit van de Nederlandse bevolking, het is veel moeilijker in te schatten of iemand anders ook interesse heeft en of ze wel single zijn. Daarom is een datingsite ideaal. Je maakt een profiel aan waarin je duidelijk aangeeft wat je interesses zijn en wat je zoekt. Via een zoekprofiel krijg je vervolgens mogelijke kandidaten aangewezen die aan jouw eisen voldoen. Je neemt gemakkelijk en veilig contact op via het berichtensysteem van de website en voordat je het weet plan je een date.

Met 50PlusMatch de toekomst in

We blijven innoveren om je nog makkelijker in contact te brengen met mogelijke partners. We volgen ontwikkelingen in social media op de voet en zodra jij daar voordeel bij kan hebben, integreren we zo’n nieuwe toepassing op de site.

50PlusMatch voor jou

Wat gebruikersgemak en klantenservice betreft, heeft 50PlusMatch een naam hoog te houden. Zo kun je op al onze mailtjes antwoorden; aan ‘no reply’ doen we niet. Stuur je ons een mail, dan reageren we gewoon snel. Persoonlijk en direct, daar staan we om bekend. En zorgvuldig: we beschermen je privacy en controleren daarom alle profielen handmatig. En heb je eenmaal een partner gevonden, dan weet je zeker dat we je niet meer zullen mailen. Een happy end, wie wil dat niet?

Prijzenlijst 50plusMatch

  • 1 maand lidmaatschap: € 29,95
  • 6 maanden lidmaatschap: € 59,85
  • 1 jaar lidmaatschap: € 119,40

50plusmatch Betrouwbaarheid

50plusmatch is een datingsite welke speciaal gemaakt is voor ouderen die serieus opzoek zijn naar een leuke partner. Daarom staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij 50plusmatch. 50plusmatch is voorzien van het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Hiermee ben je er zeker van dat 50plusmatch een veilige en betrouwbare datingsite is. Hiermee is gegarandeerd dat al je gegevens veilig zijn opgeslagen en er geen misbruik van gemaakt wordt. Naast het thuiswinkelwaarborg beschikt 50 plusmatch ook over het keurmerk Veilig Daten. Dit keurmerk is speciaal gemaakt om kenbaar te maken dat het een betrouwbare website is. 50plusmatch controleert al haar profielen handmatig en hiermee is gegarandeerd dat alle profielen echt zijn op 50plusmatch.

50plusmatch claimt niet alleen dat ze een betrouwbare datingsite is, ze maakt dit ook waar. Zo is 50plusmatch door Kassa als beste getest. Een uitstekende prestatie. Daarnaast is 50plusmatch de winnaar van de thuiswinkel awards in de categorie datingsites. Dit is een publieksprijs. Dit betekent dat 50plusmatch door haar leden is gekroond tot beste datingsite van Nederland.

We kunnen dus wel stellen dat 50plusmatch betrouwbaarheid erg belangrijk vindt en dit ook waar maakt.

Ontevreden over 50plusMatch? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.