skip to Main Content
paiq

Ontmoet leuke singles

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto’s die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.

Inschrijven bij Paiq

Laten we beginnen bij het begin: inschrijven bij de Paiq datingsite.

Het inschrijfproces is niet heel anders dan je misschien al gewend bent van andere datingsites:

Je maakt een account aan waarbij je achtergrond gegevens van jezelf invult in je profiel, zoals je leeftijd, geslacht en naar wat voor soort relatie je op zoek bent.

Chatten

Het unieke kenmerk van Paiq is dat je op een speelse wijze mensen leert kennen zonder meteen een oordeel te hebben over de persoon. Je ziet namelijk niet direct met wie je chat. In eerste instantie zien beiden niet met wie ze aan het chatten zijn. Is het een mooie vrouw of totaal niet je smaak? Je komt er pas achter door te blijven chatten. De foto van je gesprekspartner wordt pas tijdens het gesprek langzaam onthuld.

Paiq matching

Bij Paiq ben je niet eindeloos aan het rondklikken tussen de meterslange lijsten met profielen. In plaats daarvan wordt je gematcht aan andere leden van de datingsite. De matching gebeurt op basis van de vragen die je eerder ingevuld hebt. Als Basic member heb je 1 match per week wat uiteraard niet veel is. Als je niet wilt betalen voor meerdere matches per week dan is de kans groot dat je niet veel tijd op de datingsite doorbrengt. Een extra manier om contact te komen met een leuke man of vrouw is door het kennismakingsspel te spelen.

Voor wie is het?

Paiq is er voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Het matching systeem houdt namelijk vooral rekening met eigenschappen en kenmerken die de basis vormen van een relatie; niet van een seksdate. Als je doel een snelle hook-up is dan zul je dit niet snel vinden op Paiq. Dat is ook niet het beeld dat de datingsite wil uitstralen. Alle leeftijden vanaf 18 jaar en alle opleidingsniveaus zijn welkom.

Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Datingsite 4Match