skip to Main Content

Dé datingsite voor alleenstaande moeders en vaders

Velen gingen je voor en vonden een nieuwe partner bij alleenstaande-moeders.nl
Alleenstaande moeders

Hoe werkt daten op Alleenstaande-Moeders.nl?

Op deze website kan je op veilige en eenvoudige wijze op zoek gaan naar nieuwe contacten. Onze medewekers controleren handmatig alle inschrijvingen op echtheid en onjuistheden. Nadat je je gratis hebt ingeschreven kan je rustig op zoek gaan naar een geschikte partner en hiermee communiceren via het anonieme berichtensysteem of het chatsysteem. Op deze manier blijf je ten allen tijde anoniem en bepaal je zelf wanneer je deze persoon in het “echte leven” wilt ontmoeten.

De datingsite alleenstaande-mamas.nl wordt ook wel dé ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama’s en papa’s genoemd. Zo kunnen alle alleenstaande ouders van Nederland op deze website terecht om op zoek te gaan naar vriendschap met andere ouders, een date of zelfs een serieuze relatie. Let op: hoewel de naam van de datingsite anders doet vermoeden, kun je als alleenstaande papa ook op deze website terecht. In feite is deze datingsite dus geschikt voor alle alleenstaande ouders van Nederland, die op zoek zijn naar een vriendschap, een date of een serieuze relatie.

Sinds het ontstaan van alleenstaande-mamas.nl in 2004, is deze datingsite al snel uitgegroeid tot het grootste en meest actieve platform voor alleenstaande ouders van Nederland. Dit zie je niet alleen terug in het ledenaantal van de datingsite (met 4165 leden in totaal), maar ook aan het professionele design van de website. Zo ziet de website van alleenstaande-mamas.nl er overzichtelijk, duidelijk en professioneel uit en biedt de website alles wat je nodig hebt om een vriendschap, date of zelfs relatie te vinden.

Alleenstaande Mamas Betrouwbaarheid

Alleenstaande-mamas.nl is onderdeel van Safe Dating Networks. Dit is een overkoepelende organisatie die wel honderd verschillende kwalitatief hoogwaardige datingsites exploiteert. Door deze datingsites allemaal onder één netwerk te verenigen, ontstaat er een groot netwerk van vele datingsites en leden. Alleenstaande-mamas.nl valt tevens onder dit netwerk. Met meer dan honderd datingsites in het portfolio van Safe Dating Networks, kun je zeker stellen dat Safe Dating Networks ervaring heeft met het opstellen van kwalitatief hoogwaardige datingsites. Dit uit zich niet alleen in het aantal datingsites, maar ook in de betrouwbaarheid van alleenstaande-mamas.nl.

Het enige wat wij nog missen om deze betrouwbaarheid van deze datingsite te bevestigen, is een keurmerk van een derde partij. De datingsite alleenstaande-mamas.nl beschikt helaas niet over een keurmerk van een onafhankelijke partij om de betrouwbaarheid van de datingsite te bekronen.

Wat wel erg goed gaat bij de datingsite alleenstaande-mamas.nl, is het inschrijven en betalen via een beveiligde verbinding. Zo worden de gegevens die je bij alleenstaande-mamas.nl opslaat, altijd opgeslagen in een beveiligde verbinding en worden de gegevens nooit verstrekt aan derden. Daar komt nog bij dat de betalingen die je verricht aan alleenstaande-mamas.nl, altijd verricht worden via het veilige SSL-protocol. Dit protocol zorgt ervoor dat je gegevens niet onderschept kunnen worden voor derden, om voor andere doeleinden gebruikt te kunnen worden. Dit gegeven wordt bevestigd door het feit dat er een slotje bij het internetadres van alleenstaande-mamas.nl staat bij het invoeren van gegevens of het uitvoeren van betalingen. Dit slotje betekent namelijk dat er sprake is van een beveiligde verbinding.

Een recente ontwikkeling op datingsites, is dat er steeds meer neppe leden (fake leden) verschijnen.  Deze neppe profielen hebben niets te maken met het vinden van vriendschap of liefde, maar willen alleen maar geld verdienen. Alleenstaande-mamas.nl probeert het aantal fake leden te beperken door alle profielen, teksten en foto’s te controleren voor deze geplaatst worden. Hierdoor duurt het aanmelden en het bewerken van het profiel langer, maar weet je wel zeker dat je bij een goede, betrouwbare datingsite terecht bent gekomen. Helaas kan alleenstaande-mamas.nl geen garantie bieden dat er helemaal geen fake leden te vinden zijn op de datingsite, omdat er altijd wel een paar fake leden zijn die door de controle heen komen. Wel krijg je de zekerheid dat de meeste fake profielen door de medewerkers van alleenstaande-mamas.nl worden tegengehouden en dat er minder fake leden op deze datingsite aanwezig zijn dan op andere, vergelijkbare datingsites.

Dating Nederland

Alleenstaande-Moeders.nl is een serieuze datingsite voor alleenstaande moeders en vaders, die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Velen gingen je voor dus de kans is groot dat er iemand tussen zit waarmee het klikt.

Ontevreden over Alleenstaande Moeders? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.