skip to Main Content

Speciaal voor Alleenstaande Papas

Alleenstaande-Papas.nl is uitgegroeid tot een van de meest bezochte en gewaardeerde community’s voor alleenstaande ouders en singles die er niet tegenop zien om te daten met een alleenstaande ouder.
Alleenstaande papas
Géén fictieve profielen

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is AlleenStaande-Papas.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Alleenstaande-papas.nl is een online ontmoetingsplek voor alleenstaande vaders én moeders. Hoewel de url van de website je misschien de indruk geeft dat deze datingsite alleen geschikt is voor alleenstaande papa’s, is dit natuurlijk niet waar. Zo kun je hier ook als vrouw terecht om in contact te komen met de leukste alleenstaande vaders. Of je nu op zoek bent naar een hechte vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie: je kunt bij alleenstaande-papas.nl terecht.

De website van alleenstaande-papas.nl ziet er overzichtelijk uit. Zo bevat de website alle kenmerken die een professionele datingsite heeft, maar zijn deze op een professionele en overzichtelijke wijze geclusterd. Op deze manier blijft de website overzichtelijk en vind je snel wat je nodig hebt. Op deze pagina lees je meer over de datingsite alleenstaande-papas.nl

Alleenstaande Papas Betrouwbaarheid

Alleenstaande-papas.nl is samen met de datingsite alleenstaande-mamas.nl een onderdeel van het bedrijf Safe Dating Networks. Dit bedrijf heeft wel honderd datingsites in het beheer, die stuk voor stuk professioneel en betrouwbaar zijn. Hoewel alleenstaande-papas.nl geen keurmerk heeft, is deze datingsite toch zeker professioneel en betrouwbaar te noemen vanwege het feit dat de datingsite deel uitmaakt van een groot netwerk van datingsites.

Daar komt nog bij dat alle gegevens die je bij alleenstaande-papas.nl achterlaat, op een veilige en discrete manier worden opgeslagen. Safe Dating Networks, het moederbedrijf van alleenstaande-papas.nl, is namelijk aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) onder het nummer m1431725. Je weet dus zeker dat jouw persoonlijke gegevens niet aan derden worden verstrekt of op een andere manier misbruikt worden. En omdat alle betalingen aan alleenstaande-papas.nl via een beveiligd SSL-protocol verlopen, hoef je je ook geen zorgen te maken over jouw betaalgegevens. Ook deze belangrijke, persoonlijke gegevens worden namelijk geheel veilig en honderd procent discreet opgeslagen door alleenstaande-papas.nl.

Net als andere datingsites, heeft de datingsite alleenstaande-papas.nl helaas ook te maken met fake leden. Deze neppe leden zijn niet op zoek naar vriendschap, een leuke date of een serieuze relatie, maar willen slechts geld verdienen. Natuurlijk wil Safe Dating Networks dat er zo min mogelijk fake leden op de datingsite actief zijn. Daarom wordt alles wat je bij alleenstaande-papas.nl doorgeeft, gecontroleerd. Zet je bijvoorbeeld een nieuwe foto op je profiel, voeg je tekst aan je profiel toe of verander je jouw gegevens, dan duurt dit even voor het daadwerkelijk online staat. Dit komt omdat alles gecontroleerd en goedgekeurd dient te worden door alleenstaande-papas.nl om fake leden te weren. Hoewel fake leden nooit voor honderd procent geweerd kunnen worden, is dit wel zeker een stap in de goede richting voor minder fake leden.

Hoe werkt het?

Volg deze stappen:

  1. Maak zelf een profiel aan
  2. Activeer uw profiel via de bevestigingslink in uw e-mail
  3. Maak uw profiel persoonlijk met eigen teksten en foto’s
  4. Gefeliciteerd, u bent nu klaar om andere deelnemers te ontmoeten!

De kans op succes is vaak het grootst wanneer u zelf initiatief neemt. Stuur daarvoor bijvoorbeeld zelf een interessebericht, of verras een deelnemer met een persoonlijke bericht!

Veel plezier op AlleenStaande-Papas.nl

Ontevreden over Alleenstaande Papas? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.