skip to Main Content

Ashley Madison, de datingsite voor vreemdganger.

Is in Canada opgericht. Inmiddels is het via de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk in vele andere landen gearriveerd, waaronder in Nederland. Soms is het goed te merken dat het om een buitenlandse site gaat vanwege een iets te letterlijke vertaling van een tekst.

Maar goed, zoiets is nog door de vingers te zien als de kwaliteit van de leden hoog is. In deze Ashley Madison recensie lees je hoe de site werkt en of het de moeite waard is om hier geld aan te besteden.

Ashley Madison

Net als u zijn miljoenen mensen op zoek naar een discrete verbinding

Dagelijks melden duizenden mensen zich aan voor Ashley Madison om allerlei verschillende discrete relaties te vinden. Singles, mensen met een relatie, op zoek naar iets nieuws of gewoon nieuwsgierig naar wat de wereld te bieden heeft — Ashley Madison is de meest open-minded datinggemeenschap ter wereld.

Het duurt maar even

Het is zo makkelijk om je in routines te verliezen. We tellen af tot het einde van de dag en vergeten van het leven te genieten. We verlangen naar anders, naar meer, maar uiteindelijk zitten we vast in de banale, saaie, alledaagse taken waar onze levens uit bestaan.

Maar af en toe gebeurt er iets bijzonders. Een snelle blik, een toevallige aanraking, een glimlach die beantwoord wordt: dit zijn de momenten waarop we ineens iets nieuws zien, iets anders. We denken aan die momenten en wat ze voor ons zouden kunnen betekenen: de weg die we niet ingeslagen zijn, het leven dat we niet geleefd hebben.

Maar wat zou u doen als u dit soort momenten zelf zou kunnen regelen? De vlinders in de buik voelen, door verlangens overmand worden — niet zomaar door het leven dwalen maar u springlevend voelen. Ashley Madison is de plek waar u deze reis kunt beginnen, de zoektocht naar uw moment.

Ashley Madison is er voor iedereen

Wat ook de reden is dat u naar Ashley Madison bent gekomen, wees gerust: u bent niet alleen. Onze leden zijn single, hebben een relatie en zoeken iemand om een affaire mee te hebben, of hebben een relatie en willen polyamorie verkennen. Ze zoeken naar een online flirt, naar iets ongewoons en naar discrete relaties. Er zitten studenten tussen, huismoeders en -vaders, kantoormedewerkers, handwerkers, ondernemers, gepensioneerden en alles daar tussenin. Seksuele voorkeur, relaties, leeftijd, inkomen en religie doen er hier niet toe. Iedereen heeft een andere reden om zich aan te melden voor een datingsite als Ashley Madison, maar wat ze verenigt is dat ze verlangen naar echte, discrete verbindingen. Wat uw redenen of omstandigheden ook zijn, waar u ook maar naar op zoek bent, wat u ook mist: op Ashley Madison zult u het vinden.

De eerste onlinedating-service in zijn soort

Toen Ashley Madison in 2001 van start ging, waren er maar weinig plekken waar volwassenen terecht konden voor discrete afspraakjes. Als discretie voorop staat, is het niet handig om iemand op werk of via vrienden te ontmoeten. Veel mensen probeerden daarom traditionele vormen van online dating uit, maar het was moeilijk om anderen te vinden die naar hetzelfde op zoek waren. En daarom werd Ashley Madison opgezet, de eerste website die open en eerlijk was over wat u hier kon vinden: gelijkgestemde mensen die willen daten tijdens hun huwelijk. Als een site waar oordelen niets te zoeken hebben, draait Ashley Madison om het idee dat volwassenen met wederzijds goedvinden zouden moeten kunnen doen wat ze willen. In de afgelopen tien jaar zijn we uitgegroeid tot de internationale marktleider op het gebied van affaire-dating, en hoewel de site oorspronkelijk werd ontworpen voor getrouwde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een buitenhuwelijkse affaire, is Ashley Madison onderhand tot zoveel meer uitgegroeid.

Ontevreden over Ashley Madison Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.