skip to Main Content

Liefde in de Lage Landen

be2 online dating in Nederland

Daten is niet altijd even gemakkelijk in Nederland. Misschien woont u in een vrij kleine plaats, of bent u veel voor uw werk onderweg? Dankzij de opkomst van online daten is het een stuk eenvoudiger geworden om iemand te vinden en iets leuks af te spreken.

be datingsite

Waarom be2?

be2 test – wetenschappelijk en leerzaam.

De wetenschappelijke persoonlijkheidstest van be2 vormt de basis van alles wat wij bieden en doen. Dit is de reden waarom de test zo belangrijk is! Onmiddellijk nadat u de test heeft uitgevoerd, ontvangt u een analyse van uw persoonlijkheid en een nauwkeurige beschrijving van uw ideale partner.

be2 resultaat – hoe een liefdevolle relatie begint.
Aan de hand van het resultaat van de test zoeken wij personen die werkelijk bij u passen.

be2 service – wat be2 zo bijzonder maakt.
U ontvangt de resultaten van de test, een beschrijving van uw ideale partner en onze partneraanbevelingen – gratis en vrijblijvend.

be2 veiligheid – beschermt uw persoonlijke informatie.
Wij werken samen met toonaangevende service providers die zich op één taak concentreren: uw persoonlijke informatie beschermen. Via ons interne mailsysteem kunt u met andere leden communiceren zonder uw persoonlijke informatie prijs te geven. Bovendien bepaalt u zelf wie uw foto wanneer mag zien.

Be2 is een van de grotere datingsites van Nederland, welke voor iedereen beschikbaar is. Be2 is zoals gezegd een datingsite voor iedereen, je leeftijd, geslacht of geaardheid maken niet uit, er is altijd wel iemand te vinden voor jou. De datingsite is onderdeel van een wereldwijd netwerk. In het diverse en uitgebreide ledenbestand is er voor iedereen wel iemand te vinden. B

e2 stelt zich op als relatiebemiddelaar met als ultieme doel het matchen van leden die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Be2 vraagt dit dan ook van haar nieuwe leden, je moet er zeker van zijn dat je bereid bent een serieuze relatie aan te gaan. Ben je op zoek naar kortstondige dates of one-night-stands, dan kun je je beter op een andere datingsite aanmelden.

Be2 Betrouwbaarheid

Be2 staat als wereldwijde speler bekent als een betrouwbare datingsite. Be2 geeft duidelijk aan hoe zij omgaan met je gegevens en hoe deze worden beveiligd. Ieder profiel wordt bijvoorbeeld handmatig gecontroleerd. Ben je aan het daten en kom je nepprofielen of mensen met onaardig gedrag tegen dan kan je deze makkelijk rapporteren aan de klantenservice. Vervolgens wordt er door Be2 actie ondernomen en wordt er na beoordeling het profiel eventueel verwijderd. In de opgestelde privacy policy en algemene voorwaarden staat beschreven dat Be2 nooit persoonlijke gegevens, zoals je email-adres en je telefoonnummer, verstrekt aan derden. Alleen jijzelf kan dit doen. Bovendien geeft be2 uitdrukkelijk aan dat er een actie beleid is tegen fake profielen op de datingsite. Hetgeen natuurlijk een pluspunt is, ten behoeve van de privacy en de veiligheid van leden.

Online daten één stap tegelijk

De eerste stap op weg naar de liefde in Nederland via een online datingsite zoals be2 is het doen van de persoonlijkheidstest en het aanmaken van een persoonlijk online datingprofiel.

U krijgt meteen andere singles te zien die aan uw zoekcriteria voldoen (leeftijd, plaats, opleiding, inkomen, uiterlijk…) en bij u passen op grond van uw persoonlijkheidstest. Meld u vandaag nog aan en ervaar wat online daten voor u kan betekenen!

Ontevreden over Be2 Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.