skip to Main Content

Het mooie en unieke van e-Matching is dat u altijd kunt reageren als mensen u een berichtje sturen, ook zonder betaald abonnement! Dus zit uw profiel goed in elkaar en trekt u de aandacht van singles die wel een abo hebben of u als een van hun eerste 3 contacten kosteloos benaderen, kunt u gewoon gaan chatten, daten et cetera. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een Lexa, Relatieplanet, 4Match en vele andere datingsites.
ematcing datingsite

Al jarenlang dé datingsite voor hoog opgeleiden

De ervaring die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgedaan maakt dat ook e-matching de tand des tijds goed doorstaan heeft en nog altijd een belangrijke en gerespecteerde speler op de datingmarkt is. Inschrijven is gratis bij e-matching. En u kunt kosteloos 3 contacten maken.

E-matching heeft, net als veel andere datingsites, niet zo veel gebruikers als dating-apps als Happn, 4Match en Tinder. Kwaliteit boven kwantiteit, met goed gevulde profielen waaruit vrij snel blijkt of iemand goed bij u matcht. Dit in tegenstelling tot Tinder, waar bio’s vaak nauwelijks ingevuld zijn.

Bij Happn is de situatie iets beter, maar ook daar zijn de bio’s vaak leeg. Bij e-Matching moét men een profieltekst verzinnen. Deze profieltekst wordt ook gecontroleerd. Lijkt streng, maar vermijdt een hoop niet-serieuze daters en lege profielen. Ook hebben ze een eigen app.

Prijslijst E-matching

  • 1 maand lidmaatschap: € 19,95
  • 6 maanden lidmaatschap: € 79,95
  • 6 maanden lidmaatschap: € 99,95

Ontevreden over E-Matching? Probeer dan eens Datingsite 4Match