skip to Main Content

EliteDating is een relatiebemiddelaar speciaal voor hoger opgeleiden.

Hiermee richt EliteDating richt zich op mensen die hoge eisen stellen aan een datingsite. EliteDating richt zich op serieuze zelfbewuste singles met een HBO of WO opleiding die op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner voor een gelukkige en stabiele relatie. Veel van de leden van EliteDating zijn professionals met ambities en levenservaring. Voor kortstondige affaires kun je hier dus beter niet terecht. EliteDating is een van de weinige datingsites welke meer vrouwen heeft dan mannen, 52% is namelijk vrouw en 48% man. Meer dan 90% van de EliteDating-leden is ouder dan 30 jaar en meer dan 70% heeft een universitaire opleiding afgerond.
Elitedating

Een belangrijk punt waarom EliteDating een goede datingsite is haar matching-principe. De methode is gabseerd op erkend wetenschappelijk onderzoek naar relaties en de comptabiliteit tussen 2 personen en is in staat gebruikers te matchen met andere leden die goed bij je passen. Om hierachter te komen maakt EliteDating gebruik van een persoonlijkheidstest.

De datingsite werkt op basis van individuele matching-voorstellen. Je wordt hier dus aan elkaar gekoppeld op basis van door jou opgegeven voorkeuren en je persoonlijkheid. Dit is een datingsite voor alle leeftijden en iedereen is dus welkom hier.


Iedereen boven de 18 kan zich inschrijven bij EliteDating. EliteDating maakt deel uit van een internationaal netwerk van datingsites met o.a. eDarling. Zij heeft dus veel kennis op het gebied van online dating. Ook beschikt EliteDating over een App zodat je altijd en overal op zoek kan naar jouw date.

Ontevreden over Elite Dating? Probeer dan eens Datingsite 4Match