skip to Main Content

EliteDating is een relatiebemiddelaar speciaal voor hoger opgeleiden.

Hiermee richt EliteDating richt zich op mensen die hoge eisen stellen aan een datingsite. EliteDating richt zich op serieuze zelfbewuste singles met een HBO of WO opleiding die op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner voor een gelukkige en stabiele relatie. Veel van de leden van EliteDating zijn professionals met ambities en levenservaring. Voor kortstondige affaires kun je hier dus beter niet terecht. EliteDating is een van de weinige datingsites welke meer vrouwen heeft dan mannen, 52% is namelijk vrouw en 48% man. Meer dan 90% van de EliteDating-leden is ouder dan 30 jaar en meer dan 70% heeft een universitaire opleiding afgerond.
Elitedating

Een belangrijk punt waarom EliteDating een goede datingsite is haar matching-principe. De methode is gabseerd op erkend wetenschappelijk onderzoek naar relaties en de comptabiliteit tussen 2 personen en is in staat gebruikers te matchen met andere leden die goed bij je passen. Om hierachter te komen maakt EliteDating gebruik van een persoonlijkheidstest.

De datingsite werkt op basis van individuele matching-voorstellen. Je wordt hier dus aan elkaar gekoppeld op basis van door jou opgegeven voorkeuren en je persoonlijkheid. Dit is een datingsite voor alle leeftijden en iedereen is dus welkom hier.


Iedereen boven de 18 kan zich inschrijven bij EliteDating. EliteDating maakt deel uit van een internationaal netwerk van datingsites met o.a. eDarling. Zij heeft dus veel kennis op het gebied van online dating. Ook beschikt EliteDating over een App zodat je altijd en overal op zoek kan naar jouw date.

EliteDating Betrouwbaarheid

EliteDating is een internationale datingsite gevestigd in Duitsland. In Nederland is EliteDating al vanaf 2013 actief en valt onder een van de grotere en populaire datingsites. EliteDating heeft dan ook meerdere keurmerken in haar bezit. Met deze keurmerken zorgt eliterating voor een goede betrouwbaarheid. EliteDating is onder andere in het bezit van het Thuiswinkelwaarborg. Dit betekent dat het een betrouwbare datingsite is en geeft met name aan dat er veilig met je persoonlijke gegevens wordt omgegaan. Misschien nog wel belangrijker is dat EliteDating je garandeert dat alle profielen echt zijn. Ze worden allemaal handmatig gecontroleerd. Zo weet je dat je met een echt geïnteresseerde man of vrouw aan het chatten bent, en je niet voor het lapje gehouden wordt met een chat operator. EliteDating doet erg haar best om profielen op echtheid te controleren en nepprofielen te verwijderen. Dat de betrouwbaarheid ook door andere onderschreven wordt kunnen we zien aan het feit dat EliteDating genomineerd was voor de datingsite van het jaar was in 2013.

Inschrijven en inloggen EliteDating

Wanneer je wil aanmelden bij elitedating, dan is dit helemaal gratis. Op deze manier kan je Elitedating makkelijk en vrijblijvend bekijken en uitproberen. Bij het aanmelden ontvang je een basislidmaatschap. Met dit lidmaatschap krijg je gratis partnervoorstellen op basis van je persoonlijkheidstest en ingestelde voorkeuren. De profielen die bij partnervoorstellen staan kan je met een basislidmaatschap bekijken. Echter wanneer er een profielfoto is ingesteld kan je deze alleen bekijken met een premium lidmaatschap. Je kan met een basis lidmaatschap wel foto verzoeken versturen. Wanneer deze worden geaccepteerd kan je hun foto bekijken.

Wel geeft het je een goed beeld van de datingsite en of die bij je past. Zo kun je Elitedating toch even uitproberen voordat je een lidmaatschap aanschaft. Wil je berichten versturen, dan zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. Met het premium lidmaatschap kun je onbeperkt berichten versturen, foto’s bekijken, bekijken wie je profiel heeft bekeken, wordt je profiel vaker getoond, kun je de mobiele app gebruiken, heb je een geverifieerd profiel, ontvang je een leesbevestiging en ontvang je een diepgaande persoonlijkheidstest.

Ontevreden over EliteDating? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.