skip to Main Content

FDating is een absoluut gratis dating site.

Hier kunt u uw profiel plaatsen, andere mensen zoeken, berichten versturen en ontvangen, en dat is allemaal gratis, we hebben geen betaalde diensten.

Eerste indruk

Afhankelijk van de relatief onbekende naam, lijkt Fdating nog niet helemaal af. Het gaat duidelijk om een vertaling van een internationale website, de teksten moeten worden aangepast omdat die nog niet zijn vertaald (bijvoorbeeld in het aanmeldingsformulier en de e-mailbevestiging). Maar goed,  die daarop let als de kwaliteit van de gebruikers hoog is en de site daadwerkelijk gratis.

F dating betrouwbaarheid

Op SF dating zitten zowel vrijgezellen als getrouwde mensen. Hierdoor vindt SF dating betrouwbaarheid en anonimiteit erg belangrijk. Daarnaast wordt de behoefte aan contact niet publiekelijk gedeeld. Hierdoor zal je omgeving en je eventuele partner niet te weten te komen wie er lid is bij SF dating.

Wanneer je als member aangemeld bent checkt SF eerst je aanmelding. Zo wordt een profiel pas zichtbaar voor andere members wanneer er een positieve check is geweest door een medewerker bij SF. Het doel hiervan is kwalitatief goede profielen, het behoudt van privacy en het bewaken van de kwaliteit van de faciliteit. Een andere manier van garantie van privacy is dat SF dating het mogelijk maakt dat members zelf kunnen bepalen wie de foto’s wel en niet mogen zien. Hierdoor kunnen members discreet daten.

Inschrijven en inloggen F dating

Inschrijven en het aanmaken van een profiel is bij SF dating erg eenvoudig. Als eerste vul je een eigen gekozen profielnaam, wachtwoord, geboortedatum en email-adres in. Er wordt dan een link naar je mail gestuurd waarmee je je account kan activeren/verifiëren. Let op, deze mail kan in je spam terecht komen. Voordat je andere profielen kan zien en kan benaderen moet je eerst je profiel compleet maken. Zo worden er vragen gesteld die je zelf omschrijven maar ook waar je naar op zoek bent. Een werknemer bij SF dating controleert deze gegevens en als deze gegevens zijn goedgekeurd kan er contact worden gezocht met anderen. Omdat het controleren van de gegevens door een medewerker gebeurd kan dit even duren.

Uitschrijven FDating

Om je account op te zeggen of te verwijderen ga je naar profielinstellingen. Daar kan je kiezen voor account verwijderen. Wanneer je je profiel verwijderd wordt er aangegeven dat het profiel dan ook daadwerkelijk is verwijderd. Er zal dan geen restitutie van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden zijn en alle berichten zullen worden verwijderd.

Ontevreden over Fdating? Probeer dan eens Datingsite 4Match