skip to Main Content

Christelijke datingsite en singlescommunity Funky Fish

Funky Fish is met zo’n 28000 protestante en katholieke singles de populairste christelijke datingsite en singlescommunity van Nederland en België. Zoek je een leuke, duurzame liefdesrelatie met een christelijke vrouw of man?

Funky Fish

Maak dan gratis een datingprofiel aan en leg contact met andere vrijgezelle christenen. Gereformeerd, katholiek of evangelisch, allerlei kerkstromingen zijn vertegenwoordigd op deze christelijke datingsite.
Mailen, chatten, daten, bloggen, groepen oprichten, of evenementen organiseren; het kan hier allemaal. Daten en vrienden maken is nog nooit zo fun(ky) geweest!
Deze christelijke datingsite is in 2002 opgericht en heeft de ambitie om zoveel mogelijk singles aan een duurzame liefdesrelatie te helpen.

Waarom Funky Fish?

Aan het overwegen om lid te worden? Twijfel niet langer. FF is de grootste, christelijke datingsite en community van Nederland en België. Andere Nederlandse, christelijke datingsites claimen ook dat ze de grootste zijn, maar dat is onjuist. FF heeft de grootste database met christelijke singles en vrijgezellen.

Tienduizenden christelijke mannen en vrouwen tussen de 16 en 80 jaar staan op deze datingsite ingeschreven. Duizenden singles hebben hier hun partner gevonden, of hebben nieuwe vrienden gemaakt!

Verder is Funky de goedkoopste christelijke datingsite. Je kunt je gratis en vrijblijvend inschrijven, en zelfs gratis mailen!

FunkyFish Betrouwbaarheid

Om gebruik te kunnen maken van Funky Fish, dienen leden enkele persoonlijke gegevens achter te laten. Natuurlijk wil je als lid niet dat deze persoonlijke gegevens gebruikt worden voor andere doeleinden dan de doeleinden op FunkyFish en nog belangrijker, dat de gegevens op straat komen te liggen. Daarom vraagt Funky Fish alleen gegevens voor het registreren op de website, het deelnemen aan een spel, het beantwoorden van een enquête of het chatten met andere leden. Ook dien je persoonlijke gegevens door te geven als je een abonnement afsluit, maar deze gegevens worden vanzelfsprekend niet voor andere doeleinden gebruikt. Om jouw gegevens te beschermen tegen eventuele kwaadwilligen, heeft Funky Fish een professionele en goed beveiligde database ontwikkeld. In deze database worden alle gegevens van leden opgeslagen en omdat de database alleen zichtbaar is voor enkele medewerkers van FunkyFish.nl, kan niemand jouw gegevens zomaar inzien. Ook worden de gegevens die je aan FunkyFish doorgeeft niet verstrekt aan derden zonder jouw toestemming. Geef je wel toestemming om jouw gegevens door te geven, dan worden jouw gegevens alleen aan relevante partners van FunkyFish.nl gegeven om relevante aanbiedingen te doen. Wil je dit niet, dan kun je dit simpelweg weigeren.

Wat betreft het weren van fake leden, hanteert FunkyFish een passief beleid. Dit wil zeggen dat alle leden misbruik van de datingsite kunnen melden, maar dat de datingsite zelf niet op zoek gaat naar leden die misbruik maken van de datingsite. Het is dus mogelijk dat je als lid van FunkyFish.nl in aanraking komt met neppe leden of leden met verkeerde bedoelingen, maar door dit direct door te geven aan de medewerkers van FunkyFish worden deze leden zo snel mogelijk van de website verwijderd. Op deze manier blijft online dating en het gebruik van het online platform van FunkyFish.nl een leuke ervaring.

Als je lid wordt van FunkyFish, maak je een profiel aan met enkele persoonlijke gegevens, een foto en een persoonlijke tekst. Deze gegevens zijn ook in te zien door niet-leden van de datingsite. Zo wordt er bij niet-leden een verkorte weergave van het profiel getoond, waar je onder andere kan zien wat de nickname van het lid is, hoe oud het lid is, wat het beroep is van het betreffende lid en hoe het lid eruit ziet (foto). Ook kun je de persoonlijke tekst van het lid lezen. Om meer te zien van het profiel, dien je lid te zijn. Dit wil zeggen dat profielen dus wel inzichtelijk zijn voor niet-leden, maar niet volledig.

Ontevreden over Funky Fish? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.