skip to Main Content

Girls G-Dating, Dating voor lesbiennes

Ontdek en accepteer je seksuele geaardheid en ga op zoek naar de liefde van je leven! Op Girls.G-Dating.nl vind je dagelijks vele nieuwe leuke spontante vrouwen die op zoek gaan naar hun wederhelft.
Girls dating

Géén fictieve profielen

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is Girls-Dating.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Hoe werkt het?

Volg deze stappen:

  1. Maak zelf een profiel aan
  2. Activeer uw profiel via de bevestigingslink in uw e-mail
  3. Maak uw profiel persoonlijk met eigen teksten en foto’s
  4. Gefeliciteerd, u bent nu klaar om andere deelnemers te ontmoeten!

De kans op succes is vaak het grootst wanneer u zelf initiatief neemt. Stuur daarvoor bijvoorbeeld zelf een interessebericht, of verras een deelnemer met een persoonlijke bericht!

Veel plezier op Girls-Dating.nl

Girls.G-Dating Betrouwbaarheid

De datingsite Girls.G-Dating is onderdeel van Safe Dating Networks, een groot netwerk van wel honderd verschillende datingsites. Deze datingsites worden allemaal geëxploiteerd door dezelfde organisatie, die al vele jaren ervaring heeft in het exploiteren van datingsites. Als je je aanmeldt bij Girls.G-Dating, weet je dus in ieder geval zeker dat je je aansluit bij een groot netwerk van betrouwbare datingsites. Hoewel de lesbische dating site is aangesloten bij een grote organisatie met vele verschillende datingsites, heeft deze datingsite geen speciaal keurmerk gekregen. Echter, omdat de datingsite is aangesloten bij een groot netwerk van datingsites, hoef je je ondanks het ontbrekende keurmerk geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de datingsite.

Als je een account aanmaakt bij Girls.G-Dating dien je enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Daarnaast is moet je voor het gebruik credits kopen om een VIP-toegang te verkrijgen. De gegevens die je aan Girls.G-Dating doorgeeft bij het aanmaken van een profiel en het voltooien van een betaling, worden altijd naar de lesbische dating site doorgestuurd via een veilige SSL-verbinding. Het SSL-protocol is één van de meest toegepaste beveiligingsmethodes van dit moment. Dit protocol zorgt er namelijk voor dat doorgestuurde gegevens tijdens het versturen niet onderschept kunnen worden door derden. Hierdoor komen je gegevens altijd bij Girls.G-Dating terecht en niet bij andere partijen, die eventueel misbruik van je gegevens kunnen maken. En heb je eenmaal een account aangemaakt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat jouw account voor iedere internetgebruiker zichtbaar worden. Dit komt omdat de profielen van Girls.G-Dating alleen zichtbaar zijn voor deelnemers van de datingsite, die hier ook zelf een profiel hebben. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je profiel vindbaar is via Google. Wil je dat jouw girls dating account tijdelijk helemaal niet zichtbaar is, dan kun je dit ook gemakkelijk instellen. Op deze manier wordt jouw privacy optimaal gewaarborgd.

Een groot probleem van datingsites is het feit dat er steeds meer fake leden actief zijn. Deze leden zijn niet op zoek naar liefde, maar willen geld verdienen door andere leden geld afhandig te maken. Om jouw online dating ervaringen zo positief mogelijk te maken, probeert Girls.G-Dating deze fake leden zo veel mogelijk te weren. Dit doet men door alle gegevens op profielen te controleren voordat deze online komen, om eventuele neppe profielen eruit te filteren. Als het langer duurt voor jouw foto’s teksten of profielgegevens daadwerkelijk online komen te staan, weet je dan ook hoe dit komt.

Kortom: het totale eindoordeel op het gebied van de betrouwbaarheid van Girls.G-Dating is erg positief. Deze datingsite maakt niet alleen deel uit van een groot netwerk van vele verschillende datingsites, maar werkt bovendien met een beveiligde omgeving voor het doorsturen en opslaan van gegevens en hanteert strenge regels om de privacy van leden te waarborgen. Tot slot zet men zich tevens in om zo veel mogelijk fake leden te weren, zodat jouw ervaringen met betrekking tot online dating zo positief mogelijk blijven.

Ontevreden over Girls Dating? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.