skip to Main Content

Gratis Datingsite

Op zoek naar een gratis datingsite? Hier vind je een overzicht van datingsites waar je je gratis in kan schrijven. Ondertussen kan je op de meeste websites al beginnen aan gratis dating. Een profiel maak je zo aan, en je kan direct aan de slag. Zie hieronder een overzicht van gratis datingsites.

4Match is een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor mensen die graag nieuwe mensen online willen ontmoeten.

Wij zijn de eerste in Nederland die een échte matchmaker is!
Er wordt echt gekeken naar wie jij bent, dus we zien jou als persoon.

Schijf je gratis in!

Vegalove is de allergroenste datingsite van Nederland, voor liefde en vriendschap. Vind je het niet altijd makkelijk om in jouw idealisme aansluiting te vinden met de mensen om je heen?
https://www.vegalove.nl/signup

Badoo

Badoo maakt gebruik van een kennismakingsspel waarbij je elkaar kunt beoordelen op basis van uiterlijk. Als er een match is, krijg je een melding zodat het mogelijk is om elkaar een persoonlijke bericht te sturen.

https://badoo.com/nl/

Tinder

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn.

https://tinder.com

relatieplanet

Relatieplanet wordt door veel Nederlanders gezien als de beste datingsite van ons land. De datingaanbieder biedt plaats voor iedere single en werkt prettig.

https://www.relatieplanet.nl/inschrijven/

lexa datingsite

Onze members zijn op zoek naar hun ideale match en wij doen er alles aan om die voor ze te vinden.
Lexa, de nummer 1 in dating

https://www.lexa.nl/

Parship datingsite

Bij Parship weten we welke aspecten belangrijk zijn voor relaties. Ons matchingprincipe heeft één doel: het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen en samen gelukkig zijn, en dat natuurlijk voor lange tijd!

https://www.parship.nl/

50plusmatch datingsite

Doelgericht online daten voor actieve 50-plussers. Dat is waaraan 50PlusMatch al sinds 2006 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: leeftijd.

https://www.50plusmatch.nl/

E-Matching datingsite

De populairste datingsites voor hoger opgeleiden op dit moment zijn e-matching en Parship. Op deze pagina vind je alle nodige informatie over e-matching. Standaard krijg je naast het gratis inschrijven ook 3 gratis contacten. Bovendien is dit een van de goedkoopste en meest eerlijke datingsites die er zijn. Al meer dan 10 jaar zorgt e-matching dat mensen online een relatie kunnen vinden

https://www.e-matching.nl/

elite dating

EliteDating is een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor serieuze singles. Alle profielen worden gecontroleerd op echtheid en oprechtheid. Inactieve profielen worden er automatisch uitgefilterd.

https://www.elitedating.nl/

Match4me

Doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles. Dat is waaraan Match4me al sinds 2002 werkt. Die keuze voor een duidelijk omlijnde doelgroep blijkt keer op keer een groot voordeel te bieden: ruim voldoende kandidaten die meteen al aan een criterium voldoen dat iedereen belangrijk vindt: opleidingsniveau.

https://www.match4me.nl

Ourtime datingsite

Ourtime is dé service voor 50-plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses. Ourtime, 50-plus dating. Het draait allemaal om wat je samen beleeft!

https://www.ourtime.nl/

50liefde dating

50liefde is een van de grootste datingsites voor 50 plussers in Nederland. Zo als de naam al doet voorkomen richt zij zich op de 50 plusser. De datingsite heeft een fris en overzichtelijk uiterlijk en blinkt uit door zijn goede gebruiksgemak.

https://50liefde.nl/