skip to Main Content

Guys Dating, Dating voor gays

Alle homoseksuele mannen vinden hier een zeer ruim aanbod aan potentiële partners, dates of leuke vriendschappen. Via Guys.G-Dating.nl leer je jouw potentiële mannelijke partner beter kennen, nog voor je hem daadwerkelijk ontmoet hebt.

Guys dating|
Géén fictieve profielen

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is Guys-Dating.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Hoe werkt het?

Volg deze stappen:

  1. Maak zelf een profiel aan
  2. Activeer uw profiel via de bevestigingslink in uw e-mail
  3. Maak uw profiel persoonlijk met eigen teksten en foto’s
  4. Gefeliciteerd, u bent nu klaar om andere deelnemers te ontmoeten!

De kans op succes is vaak het grootst wanneer u zelf initiatief neemt. Stuur daarvoor bijvoorbeeld zelf een interessebericht, of verras een deelnemer met een persoonlijke bericht!

Veel plezier op Guys-Dating.nl

Betrouwbaarheid G-Dating

G-Dating of Guys Dating is een datingsite welke deel uit maakt van een grotere groep datingsites genaamd Safe Dating Networks. Dit is een netwerk van datingsites die deze datingsites speciaal maakt voor een bepaalde doelgroep. Deze doelgroep is dus homo’s maar zij heeft ook datingsite voor bijvoorbeeld kleine mensen. Omdat G-Dating dus uitmaakt van een grote groep betekent dat wel dat ze voldoende ervaring heeft op het gebied van online dating. G-dating zelf is namelijk geen bijzonder grote datingsite en wordt door een stuk minder homo’s gebruikt dan bijvoorbeeld apps als grindr. Omdat G-Dating deel uitmaakt van een grotere groep, kan zij toch de betrouwbaarheid garanderen en jouw veiligheid waarborgen. Een ander voordeel van G-dating is dat je je profiel ook op andere datingsites van de groep kan laten zien zodat je profiel een stuk meer bekeken wordt.

Daarnaast is de technische betrouwbaarheid van G-Dating ook goed. Zo is er een goede beveiligde verbinding tussen jou en g-dating, de ssl verbinding. Je gegevens kunnen dus niet zomaar worden onderschept. Wel een veilig gevoel mocht je ergens een pikante foto delen. Dan kan die niet zomaar door iemand anders worden ingezien. Bovendien worden alle profielen handmatig gecontroleerd op echtheid. Hierdoor duurt het wel wat langer voordat bijvoorbeeld alle foto’s zichtbaar worden, maar dit zorgt er wel voor dat je een veilig gevoel hebt en er weinig fakers actief zijn op de datingsite.

Inschrijven G-dating

Toe aan een andere datingsite voor homoseksuele? En lijkt G-Dating je wel wat? Dan moet je jezelf even aanmelden bij G-Dating. Zonder account kun je namelijk niet bij de datingsite binnen kijken en geen nieuwe homo’s ontmoeten. Om een voorproefje te krijgen van de datingsite zul je jezelf aan moeten melden. Inschrijven bij G-Dating is helemaal gratis en vrijblijvend. Inschrijven kan via de inschrijfpagina waar je enkele gegevens op dient te geven zoals nickname, geaardheid en emailadres.

Zodra je dit gedaan hebt kun je verder naar de volgende stap waar je aanvullende gegevens kan invullen, zoals je leeftijd, woonplaats, en meer informatie over je achtergrond zoals je opeleiding en burgelijke status. Hierna heb je ook de mogelijkheid om een of meerdere foto’s van jezelf toe te voegen, zodat anderen een beter beeld krijgen van jou.

Ontevreden over Guys Dating? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.