skip to Main Content

Happy Pancake, echt gratis daten voor serieus leuke mensen.

Het vinden van ware liefde zou nooit iets moeten kosten
Bij HappyPancake zijn we ervan overtuigd dat liefde altijd gratis hoort te zijn. Daarom vragen wij niets voor het gebruik van onze website.

Happy pancake
De kwaliteit van onze leden staat bij ons op voorop. Daarom hebben wij een speciaal team dat elk nieuw profiel beoordeelt!

Ben je het naar links vegen ook zo zat?

Met behulp van HappyPancake’s uitgebreide filteropties kan ook jij de juiste match vinden. Onthoud, hoe meer informatie je toevoegt aan jouw profiel, hoe groter de kans is op de juiste match.

Waarom HappyPancake?

Er zijn natuurlijk talloze redenen om HappyPancake te verkiezen boven andere datingsites, maar dit zijn de belangrijkste:

  • Het is volledig gratis. Probeer het vandaag nog!
  • Alle profielen worden door ons team beoordeeld om zeker te zijn van een prettige sfeer op onze site.

Over HappyPancake

HappyPancake is dé nummer 1 datingsite van Zweden en Finland. Met verscheidene prijzen op zak sinds 2007, heeft het al duizenden vrijgezellen aan elkaar voorgesteld. HappyPancake is helemaal gratis en één van de meest bezochte websites in de Noordse landen. In februari 2018 is HappyPancake overgevlogen naar Nederland en hoopt ook hier uit te groeien tot net zo’n succesverhaal als in Zweden en Finland.

HappyPancake biedt een ervaren klantenservice die alle profielen kritisch beoordeelt om zeker te zijn van een veilige en serieuze date-omgeving. Alle leeftijden, genders en etniciteiten zijn welkom bij HappyPancake. Ons doel is om een goede kosteloze service aan te blijven bieden aan ieder van jullie die op zoek is naar ware liefde. Veiligheid is onze allereerste prioriteit. Wij zijn altijd op zoek naar hoe we onze diensten kunnen verbeteren. Jouw feedback is belangrijk voor ons!

Succesvolle site

HappyPancake is eigenlijk wel een beetje een vreemde naam voor een datingsite. Het zal je misschien ook niet helemaal bekend in de oren klinken. Het bestaat ook nog niet zo lang.

Oorspronkelijk komt het uit Zweden en Finland, waar het ondertussen wel een van de meest bezochte websites is. Het is daar de nummer één datingsite. In Nederland zijn de verwachtingen voor de site daarom ook erg hoog.

Functionaliteiten

Wat kan je zoal doen op HappyPancake? Natuurlijk zijn de functionaliteiten voor een gedeelte hetzelfde als andere site. Je komt namelijk in contact met andere mensen die op zoek zijn naar een relatie. Toch heeft de site ook een paar eigen features die zeker het benoemen waard zijn.

Zo kan je op zoek gaan naar een match die aan jou wensen voldoet. En dan hebben we het niet alleen over geslacht of leeftijd, maar denk daarbij aan de normen of waarden van die persoon, het werk dat die doet of de maximale afstand tot jou.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om je volledige zoekgeschiedenis terug te kijken. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht van de mensen wiens profiel je bijvoorbeeld bekeken hebt, en kan je die snel terugvinden.

Verder is er ook een mogelijkheid om ‘beperkt chatten’ aan te zetten. Daardoor krijg je minder chats van personen, waardoor je een beter overzicht kan behouden en daardoor wellicht kwaliteit boven kwantiteit kan verkiezen.

Ontevreden over HappyPancake? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.