skip to Main Content

Knuz.nl is een 100% gratis datingsite

Dating zoals Dating hoort te zijn. 100% Gratis en 100% Mobiel!

Volledig lidmaatschap zonder verplichtingen en zonder iets te betalen. Op Knuz kun je echt gratis en onbeperkt met iedereen in contact treden. Gratis online daten en chatten met vele duizenden leuke singles.
Knuz

Knuz is de grootste gratis datingsite van Nederland!

Knuz is ook mobiel daten

Lid worden, zoeken, vinden en daten via de mobiele datingsite van Knuz.

Dating is mobiel

Dating is mobiel | Knuz is mobiel | Met Knuz kun je daten waar en wanneer je wilt.

Jouw partner zoeken

Jouw partner zoeken | Ware liefde vinden | Internet dating | Dat is Knuz | Gratis en mobiel. Schrijf je nu in en maak vandaag nog kennis met vele leuke singles.

Word lid en zie wat het jou kan opleveren. Het kost je niets en kan je veel opleveren, misschien zelfs de liefde van je leven.

Knuz.nl Betrouwbaarheid

De gratis datingsite Knuz beschikt niet over keurmerken zoals het keurmerk veilig daten of de thuiswinkelwaarborg welke de betrouwbaarheid van de datingsite verhogen. Ook is het niet duidelijk of de gegevens via een beveiligde verbindingen worden verstuurd en opgeslagen. Wanneer je een profiel aanmaakt op Knuz komt deze eerst op de ‘review’ stand. Zodra je profiel is gekeurd door de redactie wordt deze review stand weggehaald. De redactie kijkt naar de opgegeven informatie en controleert de betrouwbaarheid hiervan. Fijn dus dat de profielen op echtheid gecontroleerd worden. Ook wanneer je nieuwe foto’s toevoegt aan je profiel komen deze eerst onder review te staan. Ondanks dat de redactie de profielen controleert op Knuz staan er nog een groot aantal tussen zonder foto of duidelijke profieltekst.

Nadat je de gratis aanmelding hebt voltooid op Knuz.nl kun je van de volledige functionaliteit van de datingsite gebruik maken. Ook kun je alle bij de aanmelding ingevulde profielgegevens wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld ook nog je naam en geslacht wijzigen. Daarbij kun je onder het kopje ‘mijn profiel’ zoveel mogelijk over je zelf vertellen, zoals bijvoorbeeld je hobby’s en favoriete sport, eten, tv-programma’s etc. Ook kun je opties aan- of uitschakelen voor je profiel. Deze opties zijn een gastenboek, statistieken, fotoalbum, snelmenu, online status tonen, verjaardag status tonen, stemmen op je profiel en leeftijdscontrole berichten. Daarbij is het mogelijk om links naar je social media accounts toe te voegen aan je profiel, maar dit is niet verplicht. 

Op Knuz.nl wordt je emailadres en je telefoonnummer niet getoond of vrijgegeven aan derde. Ook kan je profiel alleen bekeken worden door andere leden van Knuz. Mensen van buiten het netwerk kunnen jouw gegevens dus niet zien. Je kunt er in alle gevallen zelf voor kiezen welke informatie je wel of niet wilt delen op je profiel.

Om de klantenservice van Knuz te bereiken kun je een e-mail sturen. Adres en telefoongegevens worden niet vermeld op de datingsite. Ook wordt er aangegeven dat er niet altijd snel geantwoord zal worden, omdat er geen helpdesk aanwezig is. Het is wel mogelijk binnen 24 uur antwoord te krijgen, maar hiervoor dien je te betalen.

Ontevreden over Knuz? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.