skip to Main Content

Maatje meer een datingsite voor volslanke singles

Maatjemeer-Match.nl biedt volslanke singles de mogelijkheid op zoek te gaan naar de ware liefde. Maatjemeer-Match.nl richt zich als datingsite op volslanke mensen. Ook alleenstaanden die houden van een partner met een maatje meer kunnen zich op deze datingsite inschrijven.

Maatje meer
Géén fictieve profielen

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is Maatjemeer-Match.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Maatjemeer match Betrouwbaarheid

Hoewel maatjemeer-match onderdeel is van safe dating networks, staat er verder geen keurmerk op de site die je kan garanderen dat de site bijvoorbeeld geen nepprofielen heeft. Nu is dit natuurlijk nooit helemaal 100% te voorkomen, maar  door alles regelmatig door te nemen kan dit een site toch aanzienlijk betrouwbaarder maken. De betalingen gaan via een beveiligde connectie. Maar al je andere gegevens zitten hier niet achter, wat alles toch een klein beetje minder veilig over doet komen.

Wel dien je een beveiligingscode na het aanmaken van een profiel in te voeren, maar dit is meer een test om te zien of ze niet met een bot of iets dergelijks te maken hebben.

Inschrijven en inloggen Maatjemeer match

Om je in te kunnen schrijven dien je eerst een inlognaam in te vullen en vervolgens je e-mailadres. Hierna kom je op een pagina met basisgegevens. Hier staat de door jou opgegeven inlognaam al, je dient alleen nog een wachtwoord van minimaal 6 karakters in te vullen. Daarna nog even je geboortedatum, land, provincie en woonplaats.

Heb je dit gedaan, dan opent zich de optie om je postcode en huisnummer in te voeren. Dit is niet verplicht, dus deze functies zou je over kunnen slaan. Vul je ze wel in, dan worden deze gegevens gebruikt om afstanden met andere deelnemers te kunnen berekenen. Je postcode en huisnummer zullen niet voor derden zichtbaar zijn.

Je klikt op Verder en komt op een pagina waar je je seksuele geaardheid en gewenst contact in kunt vullen. Hierbij kun je kiezen uit een vaste relatie, vriendschap, een mail/chatcontact, een vrije relatie of een date. Ook is het mogelijk ze allemaal aan te vinken.

Verder kun je hier je  genoten opleiding(en) invoeren en je lengte plus gewicht. Op de pagina die dan volgt kun je een profielfoto plaatsen. Dit kan vanaf je computer, maar ook kun je  je profielfoto van facebook gebruiken en anders is het mogelijk via de webcam een foto te maken en te plaatsen.

Vervolgens kun je een korte omschrijving van jezelf ingeven en ook wat je in de ander zoekt en wat je interesses zijn.

Als laatste dien je een code in te voeren. Deze komt in beeld en hoef je alleen maar na te typen. Daarna hoef je via de mail alleen nog je profiel te activeren en kun je aan de slag.

Ontevreden over Maatje meer? Probeer dan eens Datingsite 4Match