skip to Main Content

Ontmoet je match op MetJou

MetJou.nl is er voor de vlotte actief flirtende twintigers, dertigers en begin veertigers. Deze groep is dan ook overduidelijk goed vertegenwoordigd op de site.

Met jou
Echter is er ook ruim aanbod in andere leeftijdscategorieën. De site kenmerkt zich door eenvoud, gebruikersgemak en snelheid.

Géén fictieve profielen

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is MetJou.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Hoe werkt het?

Volg deze stappen:

  1. Maak zelf een profiel aan
  2. Activeer uw profiel via de bevestigingslink in uw e-mail
  3. Maak uw profiel persoonlijk met eigen teksten en foto’s
  4. Gefeliciteerd, u bent nu klaar om andere deelnemers te ontmoeten!

De kans op succes is vaak het grootst wanneer u zelf initiatief neemt. Stuur daarvoor bijvoorbeeld zelf een interessebericht, of verras een deelnemer met een persoonlijke bericht!

Veel plezier op MetJou.nl

Metjou betrouwbaarheid

Metjou.nl beschikt niet over een keurmerk of thuiswinkelwaarborg, terwijl deze wel keurmerk waardig overkomt. De datingsite beschikt wel over een algemene voorwaarden en een privacy beleid. Hierin staat opgenomen hoe de datingsite met persoonlijke informatie en vertrouwelijke gegevens omgaat. Deze worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Tevens staat op de datingsite beschreven dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd op echtheid. Zo wordt voorkomen dat er nep profielen, of mensen met kwade bedoelingen op de datingsite staan. De datingsite een overzichtelijk uiterlijk en maakt gebruik van cookies voor commerciële doeleinden. Op de datingsite staat een kopje succesverhalen, waar een ieder zijn succesverhaal kan delen. Ook jij kan je succesverhaal delen op metjou.nl. Dit geeft al aan dat er mensen daadwerkelijk een leuke date of relatie hebben overgehouden aan metjou.nl.

Inschrijven en inloggen Metjou.nl

Inschrijven op metjou.nl gaat erg eenvoudig. Je vult je profielnaam in, een emailadres en geeft aan of je naar een man of vrouw opzoek bent vervolgens ontvang je een activatiemail. Zodra je je account geactiveerd hebt kun je aan de gang. Dat je een profielnaam kan kiezen is erg handig. Je hoeft niet je eigen naam opgeven en kunt dus lekker anoniem daten!

Zodra je een profiel hebt aangemaakt kun je aan de gang met metjou.nl. Voor je aan de gang kunt met daten moet je eerst je profiel verder invullen. Dit is natuurlijk fijn, dat betekend dat iedereen over een volledig ingevuld profiel beschikt. Je dient aan te geven naar wat voor relatie je opzoek bent of je kinderen hebt en wat je achtergrond is. Ook kun je nog een kort stukje tekst over jezelf vertellen.

Zodra je je profiel hebt ingevuld kun je opzoek gaan naar een leuke date, chat of relatie. Zoeken kun je heel eenvoudig door aan de linkerkant op zoeken te drukken. Je kunt op verschillende criteria zoeken naar personen. Op geslacht, seksuele voorkeur, gewenst contact, leeftijd maar ook op plaats. Metjou.nl heeft geen matchingsysteem, je zult dus zelf op zoek moeten gaan naar iemand die bij je past. Het is daarom enorm belangrijk dat je profiel compleet is en er goed uitziet zodat je makkelijk gevonden wordt. Zodra je iemand hebt gevonden die je leuk vindt, kun je deze persoon een berichtje sturen, ermee chatten als die online is, of een knipoog versturen. Helaas moet je om berichtjes te kunnen versturen of te kunnen chatten VIP lid zijn.

Als je iemand later nog een keertje terug wilt vinden, kun je deze eenvoudig favoriet maken. Kom je echter iemand tegen die je niet leuk vind, of die zit dat je op metjou.nl actief bent, dan kun je deze persoon ook eenvoudig blokkeren. Berichtjes sturen gaat erg gemakkelijk en ook de chatfunctie werkt erg makkelijk. Als je ziet dat iemand online is, kun je gemakkelijk een gesprek beginnen in een klein pop-up venstertje. Al met al werkt Metjou.nl erg eenvoudig. Er zijn veel profielen, dus voor ieder wat wils. Al betekend dit wel dat je soms wat beter zult moeten zoeken om de man of vrouw van jou dromen te vinde

Ontevreden over Metjou? Probeer dan eens Datingsite 4Match.

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.