skip to Main Content

Novamora Dating vol passie!

Novamora.nl is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Doordat Novamora.nl adverteert op radio en TV, melden zich dagelijks duizenden nieuwe leden aan. Reden genoeg dus om elke dag even in te loggen.

Veilig, discreet en anoniem

Bij Novamora.nl kun je je inschrijven met een zelf gekozen profielnaam. Ook blijft je e-mailadres altijd geheim voor andere leden. Voor wie echt helemaal anoniem wil blijven, bestaat de mogelijkheid om geen foto op het profiel te tonen.

Betrouwbaarheid NovaMora

NovaMora is een casual datingsite die zich vooral richt op spannend contact en niet perse gebruikers die op zoek zijn naar een relatie. Hierdoor is het dus erg belangrijk is om betrouwbaar over te komen. Je gaat hier immers opzoek naar een erotisch afspraakje of contact. Iets waarvan je niet wil dat iedereen dat van jou weet, zeker niet je partner. Speciaal daarom kun je bij NovaMora helemaal anoniem een account aanmaken. Je kunt je verschuilen achter een nickname en andere persoonlijke informatie hoef je niet perse te delen op de datingsite. Wel zo handig, zeker als je bijvoorbeeld nog een relatie of huwelijk hebt.

Bij datingsites die zich richten op spannend contact zijn er vaak entertainment profielen. Volgens NovaMora is dat bij hun niet het geval, alhoewel er op internet andere reviews over zijn. Geheel met zekerheid kunnen wij dus niet zeggen dat bij NovaMora geen gemodereerde profielen zijn.

Een nadeel echter van het anoniem aanmelden is dat mensen kunnen aanmelden die een profielfoto hebben van een ander, oftewel een catfish. Dit zijn mensen die zich voordoen als iemand anders. Hiervoor moet je op het internet natuurlijk altijd oppassen, omdat deze met jouw persoonlijke informatie aan de haal kunnen gaan. Gelukkig heeft NovaMora hiervoor een uitstekende klantenservice waar je 7 dagen per week terecht kan. Je kunt dus altijd met vragen of opmerkingen komen en zult door de klantenservice van de datingsite geholpen worden.

Inschrijven NovaMora

Inschrijven bij de datingsite is helemaal gratis. Wel zo fijn als je eventjes de site wil uitproberen. Zoals eerder gezegd kun je volledig anoniem een account aanmaken. Het enige wat je echt hoeft op te geven is een nickname en een geldig emailadres. Hierna kun je aangeven waar je naar op zoek bent, hou oud je bent en waar je woont. Het is niet verplicht om je woonplaats aan te geven als je daarin anoniem wil blijven. Daarna volgen er nog wat vragen over je uiterlijk en daarna kun je direct aan de slag met het vinden van een spannend contact.

Je kan zelf kiezen hoe veel je je profiel aanvult met informatie over jezelf en of je een profielfoto instelt. Wanneer je een foto instelt heb je meer kans op een leuk contact. Je kan bijvoorbeeld ook een sexy of intieme foto van een lichaamsdeel instellen zodat je toch iets van jezelf laat zien en toch anoniem blijft.

Kosten NovaMora

Zoals gezegd kun je een aantal functies alleen gebruiken met een betaald lidmaatschap. Zo heb je om berichten te lezen en meerdere foto’s bij de profielen te bekijken een vip lidmaatschap nodig. Met een betaald lidmaatschap kun je zo je matches bekijken en zien welke leden jouw profiel hebben bekeken. Zonder VIP lidmaatschap kun je alleen beperkt gebruik maken van de website. De kosten voor een VIP Lidmaatschap bij NovaMora zijn als volgt:

  • 1 maand VIP toegang € 24,99 per maand;
  • 2 maanden VIP toegang € 19,99 per maand;
  • 4 maanden VIP toegang € 14,99 per maand.

Betalen kan met iDeal of met creditcard. Let er wel op dat NovaMora een abonnementsvorm hanteert en indien je niet tijdig opzegt je VIP lidmaatschap automatisch verlengd wordt.

Stopzetten van je abonnement

Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en ga vervolgens naar “Account”. Op het tabblad “Account-status” klik je op de knop “Abonnement stoppen”. Klik vervolgens op “Bevestig” en je abonnement wordt stopgezet zodat deze niet automatisch verlengd wordt. Je behoudt gewoon je VIP-toegang voor het resterende aantal dagen dat je VIP-toegang nog geldig is.

Ontevreden over Novamora? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.