skip to Main Content
Novamora

Dating vol passie!

Novamora.nl is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende date. Doordat Novamora.nl adverteert op radio en TV, melden zich dagelijks duizenden nieuwe leden aan. Reden genoeg dus om elke dag even in te loggen.

Veilig, discreet en anoniem

Bij Novamora.nl kun je je inschrijven met een zelf gekozen profielnaam. Ook blijft je e-mailadres altijd geheim voor andere leden. Voor wie echt helemaal anoniem wil blijven, bestaat de mogelijkheid om geen foto op het profiel te tonen.

Kosten NovaMora

Zoals gezegd kun je een aantal functies alleen gebruiken met een betaald lidmaatschap. Zo heb je om berichten te lezen en meerdere foto’s bij de profielen te bekijken een vip lidmaatschap nodig. Met een betaald lidmaatschap kun je zo je matches bekijken en zien welke leden jouw profiel hebben bekeken. Zonder VIP lidmaatschap kun je alleen beperkt gebruik maken van de website. De kosten voor een VIP Lidmaatschap bij NovaMora zijn als volgt:

  • 1 maand VIP toegang € 24,99 per maand;
  • 2 maanden VIP toegang € 19,99 per maand;
  • 4 maanden VIP toegang € 14,99 per maand.

Betalen kan met iDeal of met creditcard. Let er wel op dat NovaMora een abonnementsvorm hanteert en indien je niet tijdig opzegt je VIP lidmaatschap automatisch verlengd wordt.

Stopzetten van je abonnement

Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina en ga vervolgens naar “Account”. Op het tabblad “Account-status” klik je op de knop “Abonnement stoppen”. Klik vervolgens op “Bevestig” en je abonnement wordt stopgezet zodat deze niet automatisch verlengd wordt. Je behoudt gewoon je VIP-toegang voor het resterende aantal dagen dat je VIP-toegang nog geldig is.

Ontevreden over Novamora? Probeer dan eens Datingsite 4Match