skip to Main Content

Ourtime, Ontmoet nieuwe singles van 50-plus bij jou in de buurt

Ourtime is dé service voor 50-plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses. Ourtime, 50-plus dating. Het draait allemaal om wat je samen beleeft!
Zin om uit te gaan?
Ourtime

Ontmoet mensen op een ongedwongen manier en deel je interesses tijdens een van de vele activiteiten die we overal in Nederland organiseren speciaal voor 50-plus dating.

Culturele uitstapjes, natuur, muziek, kookworkshops, reisjes en nog veel meer: jij hebt het naar je zin en je ontmoet ook nog eens nieuwe singles. Activiteiten van Ourtime zijn ontmoetingsplekken voor gelijkgestemde mensen die dezelfde interesses delen, dus is er altijd iets waar je over kunt praten. Binnenkort is er een acyiviteit bij jou in de buurt, speciaal voor 50-plus dating!

Beetje verlegen? Nodig dan tot drie vrienden uit om mee te gaan!

Our Time betrouwbaarheid

Our Time opereren en worden aangeduid als ‘ Our European dating brands’.

Dit houdt in dat wanneer je een profiel aanmaakt op Our Time je profiel zichtbaar is voor gebruikers die ingeschreven zijn bij Our Time of bij lokale varianten hiervan die onder verschillende merknamen opereren onder Our European dating brands. Op de website van Our Time kan je zien welke merknamen hieronder vallen. Door hier gebruik van te maken wordt de gebruiker die dichtbij de grens woont onder meer de mogelijkheid geboden om andere gebruikers te ontmoeten die ingeschreven staan bij een lokale variant van de site in een naburig land. Wanneer u hiervan geen gebruik wil maken en je je profiel niet zichtbaar wil hebben op andere sites kan je het vakje uit vinken: vergroot uw ontmoetingskansen door uw profiel zichtbaar te maken voor leden van 50 jaar en ouder van onze algemene datingsites.

Na het aanmaken van een account bij Our Time hebben we binnen een uur 4 flirts, 1 match en 1 bericht ontvangen. De gegevens die we hebben ingevuld komen niet overeen met de profielfoto waardoor er een kans is dat een aantal van deze flirts komen vanuit het systeem. Daarnaast zagen we bij Our Time een profiel foto 2 keer voorkomen met een andere naam en leeftijd. Hierdoor kunnen we niet met zekerheid oordelen dat alle leden van Our Time echte leden zijn.

Inschrijven en inloggen Our Time

Om je in te schrijven bij Our Time moet je eerst een gebruikersnaam, wachtwoord en mailadres kiezen. Na het inschrijven krijg je een keuzescherm waar er om persoonlijke gegevens wordt gevraagd. Dit menu is makkelijk te doorlopen en wanneer je geen antwoord op bepaalde vragen wil geven kan er gekozen worden voor dat houd ik voor mezelf. De vragen zijn uiteenlopend zoals uiterlijke kenmerken, geloofsovertuigingen, afkomst en leefomstandigheden zoals kinderen of roken. Daarna krijg je een keuzemenu om je te helpen met waar je naar op zoek bent zoals uiterlijke kenmerken, leeftijd, lengte enz waar je naar op zoek bent. Hierna ben je ingeschreven en kan je zoeken naar een leuk contact.

Prijzenlijst Ourtime

  • 1 maand lidmaatschap: € 24,95
  • 3 maanden lidmaatschap: € 50,97
  • 6 maanden lidmaatschap: € 59,70

Ontevreden over Ourtime? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.