skip to Main Content

Ontmoet leuke singles bij Paiq

Paiq is een datingwebsite die het helemaal anders aanpakt. We hebben de profieltjes, de lange lijsten met fotootjes en de verhaaltjes vol clichés overboord gezet en vervangen door een goede matching door middel van kunstmatige intelligentie, foto’s die al chattend scherper worden, speeddates, icebreakers en meer. Op Paiq.nl voert het gesprek, niet het rondbrowsen, de boventoon.
paiq

Inschrijven bij Paiq

Laten we beginnen bij het begin: inschrijven bij de Paiq datingsite.

Het inschrijfproces is niet heel anders dan je misschien al gewend bent van andere datingsites:

Je maakt een account aan waarbij je achtergrond gegevens van jezelf invult in je profiel, zoals je leeftijd, geslacht en naar wat voor soort relatie je op zoek bent.

Paiq Betrouwbaarheid

Paiq heeft geen datingsite keurmerk, maar is wel lid van thuiswinkel waarborg. Daarbij geeft Paiq een duidelijke uitleg van waarom ze sinds juni 2014 geen datingsite keurmerk meer hebben. Dit zit namelijk als volgt; het datingsite keurmerk was eigendom van de acht grootste datingsites, waaronder Paiq. Het doel van dit keurmerk zou zijn eerlijke datingsites met goede dienstverlening. Maar doordat niet alle datingsites dit doel na zouden streven heeft Paiq besloten af te stappen van dit keurmerk. Toch lijkt Paiq een betrouwbaar datingnetwerk, als lid van de thuiswinkel waarborg. Paiq is de nummer 1 datingsite van Nederland volgens Tros Radar, de beste datingsite volgens Vara Kassa, website van het jaar in 2010 en 2011 in de categorie beste datingsites en een groot aantal positieve reviews.

Doordat datingsite Paiq geen profielen heeft kunnen andere leden jouw gegevens niet zomaar zien. Je kunt elkaar pas zien wanneer je een match hebt. Ook kun je speed daten of meedoen aan een foto toernooi. In alle gevallen kun je dus zelf bepalen wie je gegevens wel of niet te zien krijgen. Daarbij kunnen niet-leden je gegevens sowieso nooit zien. Wanneer je een contact tegenkomt die je wilt blokkeren kun je ervoor kiezen om deze persoon te blokkeren, zelf onzichtbaar te worden of deze persoon te blokkeren én een melding te maken van deze persoon bij het Paiq team. Zij gaan je melding dan na en bekijken of het nodig is om deze persoon voorgoed van het datingnetwerk te blokkeren.

In contact komen met het Paiq team voor vragen, opmerkingen of klachten gaat gemakkelijk via de chat of de mail. Via de chat krijg je over het algemeen op werkdagen snel antwoord. Via de mail kun je binnen maximaal 2 werkdagen antwoord verwachten. Dat werkt heel fijn.

Chatten

Het unieke kenmerk van Paiq is dat je op een speelse wijze mensen leert kennen zonder meteen een oordeel te hebben over de persoon. Je ziet namelijk niet direct met wie je chat. In eerste instantie zien beiden niet met wie ze aan het chatten zijn. Is het een mooie vrouw of totaal niet je smaak? Je komt er pas achter door te blijven chatten. De foto van je gesprekspartner wordt pas tijdens het gesprek langzaam onthuld.

Paiq matching

Bij Paiq ben je niet eindeloos aan het rondklikken tussen de meterslange lijsten met profielen. In plaats daarvan wordt je gematcht aan andere leden van de datingsite. De matching gebeurt op basis van de vragen die je eerder ingevuld hebt. Als Basic member heb je 1 match per week wat uiteraard niet veel is. Als je niet wilt betalen voor meerdere matches per week dan is de kans groot dat je niet veel tijd op de datingsite doorbrengt. Een extra manier om contact te komen met een leuke man of vrouw is door het kennismakingsspel te spelen.

Voor wie is het?

Paiq is er voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Het matching systeem houdt namelijk vooral rekening met eigenschappen en kenmerken die de basis vormen van een relatie; niet van een seksdate.

Als je doel een snelle hook-up is dan zul je dit niet snel vinden op Paiq. Dat is ook niet het beeld dat de datingsite wil uitstralen. Alle leeftijden vanaf 18 jaar en alle opleidingsniveaus zijn welkom.

Ontevreden over Paiq? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.