skip to Main Content

Datingsite Pepper, niet zomaar een datingsite

Hoe werkt Pepper?

Pepper is anders dan andere datingsites. Bij Pepper kom je over zoals je echt bent. Wij denken dat een foto meer zegt dan 1000 woorden. Bij Pepper maak je dan ook een collage van jouw interesses in plaats van een lange beschrijving. Niet alleen mooi, maar ook een feestje om het te maken. Meld je dus nú gratis aan.

Pepper
Meer over liefde en dating

Pepper Magazine gaat over het wonder dat liefde heet. Dating tips, nieuws, inspirerende verhalen, maar ook ervaringen met Pepper, onderzoeken en dating.

Pepper Betrouwbaarheid

Pepper is een van de datingsites die in het bezit is van het “Thuiswinkel Waarborg merk”.  Hierdoor kun je met een veilig en zeker gevoel gebruik maken van de datingsite. Het thuiswinkel waarborg zorgt er namelijk voor dat je persoonlijke informatie veilig is. Thuiswinkel is er voor zowel consumenten als bedrijven voor het kiezen van veilige webshops. Door het keurmerk weet je als consument zeker dat je een veilige aankoop doet en de consumentenrechten worden nageleefd.

Wat eigenlijk nog belangrijker is dan het Thuiswinkel Waarborg is dat Pepper beschikt over het Keurmerk Veilig Daten. Het keurmerk “Veilig Daten” betekent dat je gegevens niet alleen veilig zijn, maar dat je er ook zeker van bent dat het een goede datingsite is. Zo worden bijvoorbeeld alle aanmeldingen en leden gecontroleerd. Zo ben je er van verzekerd dat je alleen met echt profielen aan het chatten bent. Je bent immers opzoek naar een echte date en wil niet aan het lijntje gehouden worden door een Chat operator. Op een datingsite dat beschikt over het keurmerk ‘Veilig Daten’ weet je zeker dat er een actief beleid is tegen nep-profielen.

Bij Pepper zul je dus echt niet zomaar opgelicht worden of voor de gek gehouden worden door een faker en jouw persoonlijke gegevens zijn uiteraard veilig en vertrouwd. Dat Pepper dit ook daadwerkelijk doet kunnen we zien aan het feit dat zij als 2e naar voren kwam bij een onafhankelijk onderzoek van Readers Digest, welke de betrouwbaarheid van datingsites in Europa onderzocht.

Omdat Pepper over voornoemde twee keurmerken beschikt geeft dit meteen een vertrouwd en veilig gevoel. Je hoeft zich dus geen zorgen te maken als je je aanmeldt op Pepper. Je kunt zorgeloos aan de gang met hetgeen waar voor je gekomen bent, namelijk daten.

Verder heeft Pepper natuurlijk ook algemene voorwaarden en een privacy policy. In deze voorwaarden en policies geeft Pepper duidelijkheid over het gebruik van jouw gegevens en de verwerking hiervan, zodat jij precies weet wat hier mee gebeurd. Hierin stelt Pepper dat je persoonlijke- en vertrouwelijke gegevens enkel worden gebruikt voor jouw ervaring op Pepper.nl. Gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt en worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. Momenteel voldoet Pepper niet aan de Privacy policy die ze zelf op de website hebben staan.

Sinds de komst van de AVG moeten mensen beter op de hoogte zijn wat er met de informatie wordt gedaan die op de website wordt verzameld. Dit kan je terug vinden in de algemene voorwaarden en de privacy statement op de website. Met de komst van de AVG is het verboden om advertentiecookies in de zetten zonder dat hiervoor door de bezoeker toestemming is gegeven. Volgens een test van de Consumentenbond in voldeed Pepper in oktober 2019 nog niet  hieraan. Pepper deelde in 2019 informatie met commerciële derden zoals Facebook waardoor je als bezoeker na het bezoeken van de website datingadvertenties ontvangt. Na de resultaten van de Consumentenbond te hebben ontvangen geeft Pepper aan hun cookiebeleid en privacy Policy te gaan aanpassen.

Voor betalingen gebruikt Pepper ook een beveiligde SSL verbinding die ervoor zorgt dat betalingsgegevens niet kunnen worden onderschept. Daarnaast is er ook een uitstekende klantenservice, waar je met al vragen terecht kan.

Pepper prijzen

Op Pepper kun je gratis een profiel aanmaken, je matches bekijken, zoeken naar andere Pepper leden en elkaar liken. Om te kunnen mailen en chatten heb je een Full Membership nodig. Onze prijzen kunnen verschillen bij bepaalde acties, zie Pepper Magazine voor actuele acties.

  • € 25 per maand bij 1 maand
  • € 15 per maand bij 3 maanden (in één betaling van € 45)
  • € 9,95 per maand bij 6 maanden (in één betaling van € 59,70)
  • € 8,50 per maand bij 12 maanden (in één betaling van € 102)

Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.