skip to Main Content

qupid.nl

is gemaakt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een vriendschap, contact of meer. Het aanmaken van een profiel is gratis, waarna je direct kunt beginnen met foto’s plaatsen, het versturen van berichten en leuke contacten op kan gaan zoeken.

Qupid
Elke dag schrijven honderden nieuwe leden zich in. De minimale leeftijd om deel te nemen op qupid.nl is 18 jaar oud.

Qupid is een datingwebsite die gebruik maakt van een credit systeem. Dit houdt in dat wanneer een lid ervoor kiest om een ander lid te benaderen door middel van een chat of flirt, dit tegen betaling is. Iedere chat of flirt kost een credit. Voordeel van dit systeem is dat alleen mensen met een grote portemonnee en serieus zoekende contact met je kunnen opnemen. Nadeel is uiteraard dat het klauwen met geld gaat kosten als je er te lang mee doorgaat.

Betrouwbaarheid Qupid

Qupid is de grooste datingsite in haar categorie. Betrouwbaarheid staat dus hoog in het vaandel voor haar. Helaas is het voor datingsites, welke ook richten op spannende afspraken. Niet geheel gebruikelijk om te beschikken over keurmerken, zoals het keurmerk veilig daten of een thuiswinkel waarborg. Laat dit de pret niet drukken. De datingsite is een betrouwbare site, welke beschikt over duidelijke algemene voorwaarden en een privacy policy. Alle gegevens die je verstuurd via Qupid worden verstuurd via een beveiligde verbinding en beveiligd opgeslagen op haar servers. Zo komen jouw persoonlijke gegevens niet toe aan hackers of andere die er misbruik van kunnen maken.

Daarnaast houdt de datingsite zich aan de wet bescherming persoonsgegevens en kan zij jouw persoonlijke gegevens niet zomaar doorspelen naar derde. Zij kan deze alleen gebruiker voor de datingsite. Een fijne gedachte dus. Betalingen vinden ook plaats via een betrouwbare betaalprovider en een veilige en versleutelde verbindingen. Je bankgegevens zijn dus veilig! Daarnaast controleert Qupid alle nieuwe aanmeldingen persoonlijk. Je bent dus er van gegarandeerd dat alle dames en heren echt zijn en je niet te maken hebt met valse advertenties.

Inschrijven Qupid

Via de homepage van Qupid kun je je eenvoudig inschrijven voor de datingsite. Je vult een gebruikersnaam in, waar je naar opzoek bent, je emailadres en een wachtwoord. Vervolgens dien je je aanmelding te bevestigen via de link in je email. Zodra je dit gedaan hebt kun je direct aan de slag met daten!

Prijzenlijst Qupid

  • 10 credits: € 10,00
  • 25 credits: € 22,50
  • 50 credits: € 42,50
  • 100 credits: € 80,00
  • 275 credits: € 200,00

Ontevreden over Qupid? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.