skip to Main Content

Voor wie is Relatieplanet?

Het antwoord is heel simpel. Voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Voor alle leeftijden (vanaf 18 jaar), opleidingsniveaus en geaardheden.

Relatieplanet

Onze datingsite is voor alle leeftijden. De meeste leden zijn tussen circa 35 en 65 jaar oud. Maar we zien ook volop inschrijvingen van mensen die jonger of ouder zijn. Je kan in je zoekvoorkeuren zelf aangeven waar jij naar op zoek bent. Bij de zoekresultaten zie je dan vanzelfsprekend alleen mensen die aan jouw criteria voldoen. Als jij op zoek bent naar een veertiger, dan geef je aan dat je iemand zoekt tussen 40 en 50 jaar.

Onze datingsite is er voor alle opleidingsniveaus. Zo zijn er ruim voldoende HBO’ers en WO’ers op onze datingsite te vinden. Maar wie wat minder lang in de schoolbanken heeft gezeten, kan ook prima bij ons terecht. Via onze zoekmogelijkheden kan je aangeven wat jij zoekt. Zo kun je bij opleidingsniveau in je zoekopdracht bijvoorbeeld aangeven dat je iemand met een HBO- of WO-opleiding zoekt.

Relatieplanet wil de ontmoetingsplaats zijn voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. We begrijpen daarbij goed dat je bij het eerste contact puur de nadruk moet leggen op kennismaking. Stuur wat berichten naar elkaar en ga eens op een date als er een klik lijkt te zijn. Doe dit dan zo ontspannen mogelijk. Leer elkaar zo geleidelijk steeds beter kennen en leg niet direct te veel druk op een eventuele relatie.

Op Relatieplanet kan je bij inschrijving aangeven of je man of vrouw bent en naar welke sekse jij op zoek bent.

Relatieplanet werkt. Dagelijks brengen we duizenden singles met elkaar in contact via onze website Met succes! We ontvangen regelmatig succesverhalen, trouwberichten en geboortekaartjes. Wij hopen van harte dat we ooit ook van jou een succesverhaal mogen ontvangen.

Relatieplanet wil alles doen om jou aan een serieuze relatie te helpen. Dit doen we met onze datingsite, singlesfeesten, speeddaten, wijnproeverijen, wandelingen, singlereizen en veel meer. Voor een overzicht van de geplande events kun je terecht op de Events pagina.

Relatieplanet doet alles voor de liefde!

Relatieplanet Betrouwbaarheid

Relatieplanet is een van de eerste datingsites in Nederland en is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste datingsite van Nederland. Betrouwbaarheid is erg belangrijk voor Relatieplanet, zeker omdat het zo’n grote datingsites is en veel bekendheid heeft.

De datingsite geeft aan zorgvuldig en veilig met de gegevens van gebruikers om te gaan en deze goed af te schermen. Zo beschikt de datingwebsite over het Thuiswinkel Waarborg en Keurmerk veilig daten. Door deze keurmerken ben je er zeker van dat er veilig met je informatie wordt omgegaan. Relatieplanet heeft zo ook een beveiligde SSL verbinding zie er voor zorgt dat je wachtwoorden veilig zijn.

Thuiswinkel voert regelmatig controles uit of de beveiliging helemaal op orde is. Deze organisatie zegt dus veel over de betrouwbaarheid en de veiligheid van Relatieplanet. Dit geeft dus wel een veilig gevoel. Belangrijker is eigenlijk dat relatieplanet beschikt over het keurmerk Veilig Daten.

Het Keurmerk Veilig Daten garandeert je dat er waarde wordt gehecht aan de betrouwbaarheid en de veiligheid van de leden. Zo wordt bijvoorbeeld de echtheid van alle inschrijvingen en leden van de datingwebsite handmatig gecontroleerd. Alleen op deze manier kan de datingsite de echtheid van haar leden garanderen. Dit draagt ook bij het veilig en vertrouwde gevoel dat je krijgt van de datingsite. Je kunt dus met een gerust hart op zoek naar liefde op relatieplanet.nl.
Relatieplanet beschikt als een van de weinige online datingwebsites over een goede klantenservice die ook telefonisch te bereiken is. Deze is iedere dag van 09:00 tot 21:00 te bereiken is en welke 365 dagen per jaar geopend is. Je kunt dus op bijna ieder moment van de dag met je vragen bij een medewerker van Relatieplanet.nl terecht. Ook heeft de datingsite bij een betaald lidmaatschap een datingcoach, welke gratis tips verstrekt om succesvoller te zijn met online daten.

Dat de websites een van bekendste en meeste gebruikte datingsites is, valt ook op te maken uit het gegeven dat Relatieplanet.nl al jaren op rij genomineerd is voor datingsite van het jaar. En deze ook meermaals heeft gewonnen. Zo heeft Relatieplanet.nl deze prijs ook in 2014 èn 2015 gewonnen.

Sinds de komst van de AVG is het zetten van advertentiecookies niet meer toegestaan zonder dat hier voor toestemming is gegeven. De Consumentenbond voert hier regelmatig controle op. Relatieplanet slaagde voor de test in 2019. Dit betekent dat zonder je akkoord Relatieplanet je gegevens niet deelt met commerciële derde partijen.

Prijzenlijst Relatieplanet

  • 1 maand lidmaatschap: € 24,95
  • 3 maanden lidmaatschap: € 44,85
  • 6 maanden lidmaatschap: € 59,70

Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.