skip to Main Content

Datingsite Second love, alleen maar serieuze profielen bij Second love

Alle profielen op Second Love worden door ons individueel beoordeeld, alleen serieuze vrouwen en mannen worden opgenomen in ons bestand.
second love

Als de spanning in je relatie weg is, kun je gaan fantaseren over een spannende date. Mocht je deze fantasie werkelijkheid willen laten worden, dan kun je terecht bij Second Love.

Second love Betrouwbaarheid

Second Love is een erg grote datingsite in Nederland en is ook bekend door de vele reclames. De datingsite heeft meer dan een half miljoen inschrijvingen en is dus erg groot voor een datingsite waar mensen op zoek zijn naar een spannende date en geen relatie. Omdat het een datingsite is waar je op zoek gaat naar een affaire en de datingsite dus eigenlijk niet voor singles is of mensen die op zoek zijn naar een relatie, is discretie erg belangrijk. Voor Second Love is het belangrijk dat je anoniem te werk kan gaan, want je partner mag er natuurlijk niet achter komen dat je lid bent van de grootste datingsite van Nederland voor overspel.

Privacy wordt verzekerd door Second Love omdat ze zich onder andere aan de privacy wetgeving van Europa moet houden en dus niet zomaar informatie mag delen met derden. Hierover vindt je in de algemene voorwaarden en het privacy beleid van SecondLove hier ook veel informatie over terug. Ook worden je gegevens beschermd door state of the art techniek. Zo is er een beveiligde HTTPS verbindingen, waardoor jouw persoonlijke informatie niet onderschept kan worden.

Misschien nog wel belangrijker is, dat je andere leden van de datingsite niet kan zien zonder dat je zelf een account hebt. Daarnaast wordt je ook niet geïndexeerd in de zoekresultaten van Google. Je kunt dus niet zonder meer worden teruggevonden op Secondlove. Een erg belangrijk pluspunt van Secondlove is dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Je bent er dus zeker van dat er geen fakers tussen zitten en je alleen maar serieuze mensen tegen komt op de datingsite.  Ook zijn er veel functionaliteiten ingebouwd die je privacy extra waarborgen zoals de mogelijkheid om (bekende) leden te blokkeren, zodat je voor hun niet langer zichtbaar bent. Geen zorgen over de betrouwbaarheid van SecondLove dus.

Inschrijven en inloggen Second Love

Lijkt Secondlove jou wel iets en zou je wel op zoek willen naar een affaire of spannende flirt? Dan zul je een account aan moeten maken bij de Datingsite. Een account aanmaken bij Secondlove is gratis, erg eenvoudig en zo gebeurd. Je geeft namelijk een gebruikersnaam op en je emailadres. Het enige wat je hierna nog hoeft te doen is je account te activeren via de link in je email. Let op deze kan eventueel in de spam binnen komen. Een bijkomend voordeel is, dat je niet onder je echte naam en emailadres in hoeft te schrijven, een zelfgekozen gebruikersnaam volstaat. Zo kun je redelijk anoniem te werk gaan bij de datingsite. Het is niet nodig om nog meer gegevens in te vullen bij Secondlove voordat je verder kunt gaan met daten, je kunt eigenlijk direct aan de slag.

Om je anonimiteit te waarborgen bepaal je helemaal zelf hoeveel informatie je deelt. Dit is allemaal vrijblijvend. Uiteraard geld wel, dat als je een verder ingevuld profiel heb, de kans aanzienlijk groter wordt dat je een leuk persoonlijk gesprek vindt. Het toevoegen van een foto aan je profiel zal bijvoorbeeld je kans op een leuk gesprek vergroten. Deze foto kan je indien gewenst aankleden met een sexy maskertje of vaag maken. Belangrijk blijft het om alleen informatie te delen die je zelf wilt delen. Zeker als je anoniem wil blijven is het belangrijk om dit op jouw voorwaarden te doen.

Prijzenlijst Second Love

  • 1 maand abonnement: € 69,90
  • 3 maanden abonnement: € 89,95
  • 6 maanden abonnement: € 149,95

Ontevreden over Second love? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.