skip to Main Content

Senioren Geluk, de datingsite voor 50-plussers

Op SeniorenGeluk.nl kan de steeds groter wordende groep alleenstaande ouderen op zoek naar leuke contacten en vriendschappen. Velen vinden hier zelfs hun geluk in de liefde.

SeniorenGeluk
Géén fictieve profielen

In tegenstelling tot veel andere dating websites, is SeniorenGeluk.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Seniorengeluk Betrouwbaarheid

Om de betrouwbaarheid van de datingsite vast te stellen kijken we als eerste naar wat de dating site eraan doet om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen worden aangemaakt. Bij het inschrijven wordt er om een code gevraagd (hier komen we later nog op terug) om er zeker van te zijn dat er geen fake account door een bot of iets dergelijks wordt aangemaakt.

Verder is Seniorengeluk onderdeel van Save Dating Networks, een netwerk van datingsites en dating apps die met elkaar zijn gelinkt. Op zich handig, maar hierdoor wordt het in onze mening lastiger om alles 100 % veilig te houden voor wat betreft nep profielen.

Helaas heeft de site geen verdere keurmerken, zoals bijvoorbeeld een thuiswinkel keurmerk. Wel wordt er de mogelijkheid geboden eventuele fake profielen aan te melden voor misbruik.

Alle vertrouwelijke informatie gaat via een beveiligde verbinding, te zien aan de https:// die voor de url in je taakbalk komt te staan. Al met al lijkt het erop dat de site wel betrouwbaar is, gezien de meeste profielen volledig zijn ingevuld en je inbox niet meteen vol zit met zogenaamde contacten die je graag zouden ontmoeten, maar die je uiteindelijk zouden moeten lokken om VIP lid te worden, zodat je voor bepaalde diensten gaat betalen. Betrouwbaar is Seniorengeluk in onze ogen wel.

Inschrijven en inloggen Seniorengeluk

Inschrijven gaat vrij eenvoudig. Ten eerste dien je een profielnaam in te vullen en geef je aan wat je geslacht is en of je op zoek bent naar een man of vrouw. Vul vervolgens je email adres in en vink aan dat je de voorwaarden accepteert, nadat je deze uiteraard hebt doorgelezen. Je klikt op verder en daar kies je een wachtwoord en vul je je geboortedatum, het land waar je woont, de provincie en woonplaats in. Deze laatste is overigens niet verplicht.

Op de volgende pagina kun je je geaardheid aangeven, of je kinderen hebt, wat je opleiding is en ook je uiterlijk kun je hier ook invullen. Een pagina verder kun je een foto van jezelf plaatsen en ga je hierna door wordt de mogelijkheid geboden om wat meer over jezelf te vertellen.

Hierna dien je voor verificatie iets in te vullen, zodat men weet dat je een echt persoon bent. Dit is bijzonder opvallend, hiermee biedt de site extra zekerheid op echte profielen.

Daarna dien je alleen nog even in je mail het lidmaatschap te activeren en je kunt aan de slag.

Ontevreden over SeniorenGeluk? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.