skip to Main Content

Steden dating, Daten in je eigen omgeving

StedenDating.nl richt zich op de lokale vrijgezel. Het regionale karakter biedt deelnemers de uitgelezen mogelijkheid om op zoek te gaan naar singles uit de buurt. StedenDating.nl is mede door de lokale focus een aantrekkelijke en snelgroeienede datingsite voor jong en oud.

Stedendating
Géén fictieve profielen

In tegenstelling tot veel andere datingwebsites, is StedenDating.nl fel tegen nepprofielen. Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Hoe werkt het?

Volg deze stappen:

  1. Maak zelf een profiel aan
  2. Activeer uw profiel via de bevestigingslink in uw e-mail
  3. Maak uw profiel persoonlijk met eigen teksten en foto’s
  4. Gefeliciteerd, u bent nu klaar om andere deelnemers te ontmoeten!

De kans op succes is vaak het grootst wanneer u zelf initiatief neemt. Stuur daarvoor bijvoorbeeld zelf een interessebericht, of verras een deelnemer met een persoonlijke bericht!

Veel plezier op StedenDating.nl

Stedendating Betrouwbaarheid

Stedendating.nl is al een relatief oude datingsite. Zij bestaat als sinds 2004 en beschikt dus over behoorlijk wat ervaring op de dating markt. Stedendating.nl beschikt op moment van schrijven over geen enkel keurmerk. Jammer voor een datingsite die al zolang actief is op de Nederlandse markt. Wel kun je op Stedendating volledig anoniem aan de slag. Je hoeft niet je echte naam op te geven, maar kunt een nickname opgeven. Zo kun je dus eerst rustig aftasten en rond kijken voordat je besluit jezelf bloot te geven. In de algemene voorwaarden en het privacy en cookiebeleid staat vastgesteld dat de persoonlijke en vertrouwelijke gegevens die jij de datingsite toevertrouwd, niet aan derden worden verstrekt zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Bovendien beschikt Stedendating.nl over een groot aantal succesverhalen op haar datingsite. Leden die hier een leuke date hebben gevonden of een relatie hebben overgehouden aan Stedendating. dit geeft in ieder geval aan dat je echte mensen leert kennen en je dus ook kunt daten!

Inschrijven en inloggen Stedendating.nl

Inschrijven gaat vrij eenvoudig. Zoals aangegeven moet je een nickname kiezen, vul je je email adres en je geboortedatum in. Naast deze persoonlijke gegevens zijn natuurlijk ook je provincie en woonplaats verplicht om in te vullen. Het is immers Stedendating. Je moet daarna nog even je account activeren via een emailberichtje. Let hierbij op, hij kan je spambox komen te staan. Wanneer je de e-mail hebt gevonden klik je op de link en hiermee bevestig jij je profiel. Dit is overigens een manier om nep-profielen en fake robots eruit te filteren. Voordat je aan de slag gaat is het verstandig om je profiel verder in te vullen. Alhoewel dit niet verplicht is bevelen wij het altijd sterk aan omdat dit op de meeste datingsites je matching nauwkeuriger maakt en daarmee je slagingskans vergroot. Je kunt direct aan de gang en opzoek gaan naar een date bij jou in de buurt of in jouw stad. Aan een persoonlijkheidstest doet Stedendating.nl niet. De datingsite is er puur op gebaseerd dat je opzoek bent naar iemand in jouw stad. Hierop kun je dus ook eenvoudig zoeken. Natuurlijk kun je ook buiten je eigen stad zoeken of op leeftijd selecteren.

Ontevreden over Stedendating? Probeer dan eens Datingsite 4Match.

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.