skip to Main Content

Tinder de datingapp

Tinder is de beste dating app van 2016 door alleen al het aantal actieve leden

. Ze zijn in een klein tijdsbestek opgestaan uit het niets en staan nu met kop en schouders boven veel datingwebsites die al jaren actief zijn.

Tinder

Sinds Oktober 2017 is het Tinder browser platform online gegaan. Hierdoor kunnen leden niet alleen op een telefoon en tablet online maar ook op een lap

top, computer en eigenlijk alles waarop een browser functioneert.

Betrouwbaarheid Tinder

Op Tinder zijn heel veel mensen actief. Op het platform heerst een actief beleid tegen nep profielen. Echter is het moeilijk te achterhalen of iemand een oplichter is of niet. Tinder doet echter wel heel erg haar best om dit te voorkomen. Zo kun je slechts een account aanmaken met een facebook account, of door het verifiëren van je telefoonnummer. Dit zorgt al voor een behoorlijke drempel om een account aan te maken.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook je facebook of instagram koppelen aan je profiel. Zo zien andere gebruikers dat je een echt persoon bent. Uiteraard zijn er altijd nog mensen die zich anders voordoen dan dat ze zijn en die blijven onmogelijk om er uit te filteren. Ons advies is daarom om geen gevoelige of persoonlijke informatie te delen. Op het moment dat je iemand in het echt wilt gaan ontmoeten zonder dat je die persoon erg goed kent, adviseren wij om op een openbare plek af te spreken en niet alleen naar de date te gaan. Neem bijvoorbeeld een vriend of vriendin mee.

Inschrijven op Tinder

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Tinder is het nodig om de App te downloaden en een profiel aan te maken. Het is aan te raden om je profiel zo volledig mogelijk met echte naam, profiel foto en locatie in te vullen. Op die manier vergoot je de kans op een match. Op de app is de kans groot dat je bekende uit jouw omgeving tegenkomt. Je kunt er voor kiezen een account aan te maken zonder facebook. Je zult dan je telefoonnummer moeten gebruiken om je profiel te verifiëren en kunt alle informatie op je profiel zelf invullen. Kies je er voor om een account aan te maken met je facebook profiel dan wordt een groot deel van je gegevens al ingevuld via de informatie die je op facebook deelt (o.a. je leeftijd). Tinder zal echter nooit iets op jouw facebook timeline zetten. Je hoeft je daar dus geen zorgen over te maken.

Prijzenlijst Tinder

  • 1 maand abonnement: € 15,00

Ontevreden over Tinder? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.