skip to Main Content

Twoo dating

Twoo is voor degenen die niet willen betalen een handige app om kennis te maken met andere mensen. Het is een dating app maar het heeft veel weg van een sociaal netwerk. Of je nu op zoek bent naar iemand om gewoon gezellig mee te kletsen, een date of vaste relatie: bij Twoo kom je allerlei soorten mensen tegen in bijna alle leeftijdsgroepen.

Twoo dating
Wat je er precies gaat doen is aan jou. Er is voor ieder wat wils zodat iedereen er een leuk gesprek kan hebben of een gezellige date. Twoo lijkt veel op Badoo, hoewel Badoo een iets betere naam heeft en meer Nederlandse singles heeft.

Twoo gratis?

Wil je niet betalen voor online daten? Bij Twoo hoeft dat niet en kun je als gratis lid gebruik maken van veel functionaliteiten. Je kunt je gratis inschrijven, een profiel opstellen, foto’s uploaden en berichten versturen. Als je niet meer dan dit nodig hebt dan kun je zonder kosten gebruik maken van Twoo. Mocht je echter de kans op succes willen vergroten dan kun je credits kopen. Dit opent de deuren naar opties zoals First in search, hiermee kun je je profiel naar boven laten stijgen. Met de credits kun je ook virtuele cadeautjes geven aan de leukste leden die je tegenkomt. Hiernaast is er nog een Premium functie, Daily Discover, Daily Spotlight, Daily First in search en Daily Boost.

Betrouwbaarheid Twoo

Twoo is een erg groot internationaal sociaal netwerk waar je wel een bepaalde hoeveelheid privacy en betrouwbaarheid verwacht. Ze houden zich zoals verwacht netjes aan de geldende regelgeving. Wel worden je gegevens gedeeld met externe partijen. Een site als Twoo moet natuurlijk ook haar inkomsten genereren.

Volgens ons zit het verder wel goed met de betrouwbaarheid van de datingsite. Zo heeft Twoo en actief beleid tegen fakers en nepprofielen. Dit wil zeggen dat er moderators zijn die profielen controleren op de echtheid. Mocht je zelf twijfelen aan iemand dan kun je uiteraard deze persoon rapporteren. Dan kunnen de moderators er naar kijken en ze op non-actief zetten. Zo ben je er zeker van dat je met echte en betrouwbare personen te maken hebt.

Een andere goede functie van Twoo is dat je onzichtbaar kan surfen. Zo kunnen andere gebruikers jouw profiel niet zien als je lekker aan het rondsnuffelen bent op het sociaal netwerk. Zo kun je het bijvoorbeeld eerst even uitproberen.

Twoo app

Uiteraard is Twoo beschikbaar via de app. Deze app kun je in de app stores van Apple, Google Play en Windows Phone downloaden. Alles wat je op de website kunt is ook mogelijk met de app van Twoo. Je blijft door de app op ieder moment van de dag op de hoogte van wat er gebeurt met je account op Twoo. Je krijgt bijvoorbeeld een melding als je een bericht ontvangen. Zo voorkom je dat je die leuke single misloopt.

Over Twoo

Twoo is onderdeel van de wereldwijd opererende Match Group. Dit is een organisatie dat vele datingsites in beheer heeft waaronder Tinder, 4Match, OKCupid, Plenty of Fish, Meetic en OurTime. Meetic is in Nederland bekend onder de merknaam Lexa, dat ook onderdeel is van de Match group. In 2017 heeft Twoo al meer dan 182 miljoen leden. Deze zijn niet meer allemaal actief maar het geeft aan hoeveel mensen er wel niet ingeschreven zijn op de datingsite. Twoo is beschikbaar in 200 landen en in 38 talen. Iedere maand maken meer dan 13 miljoen leden gebruik van de website.

Ontevreden over Twoo? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.