skip to Main Content

Vijftigplusdating, dé 50 plus dating site van Nederland

Velen gingen je voor en vonden een nieuwe partner bij vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating
Dating voor 50 plussers

Als 50 plusser is een nieuwe partner vinden tegenwoordig niet eenvoudig. Uit onderzoek is gebleken dat de 50 plusser zich inmiddels prima kan redden op het internet. Als sinds 2009 maken vele 50 plussers gebruik van deze datingsite om vriendschap of een nieuwe partner te zoeken.
Schrijf nu in en kom vandaag nog in contact met leuke singles!

Over vijftigplusdating.nl

vijftigplusdating.nl is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Met behulp van onze tools leg je snel en eenvoudig contact met leuke singles die aan jouw voorkeuren voldoen. Je date in een veilige omgeving, waarin profielen dagelijks handmatig gecontroleerd worden. Log gratis in op de site om een indruk te krijgen van wat vijftigplusdating.nl jou kan bieden.

Vijftigplusdating Betrouwbaarheid

De makers van de dating site geven de garantie dat alle profielen handmatig worden gecontroleerd. Dat is een fijne gedachte, nu je toch een hoop persoonlijke informatie plaats op vijftigplusdating.nl, waarvan je misschien niet wilt dat je buren dat allemaal weten.Hoewel er een keurig vinkje als een soort certificaat op de dating site staat, weten wij niet honderd procent zeker of dit daadwerkelijk ook zo is. We kunnen de achtergrond van dit certificaat namelijk niet achterhalen.

Verder is er op de site ook een COMODO hackerproof keurmerk  te vinden. Hierdoor worden je gegevens versleuteld bewaard en is jouw privacy gewaarborgd. Het is fijn dat je mailbox niet meteen door allerlei berichten van leden overspoeld wordt. Als dit gebeurt zijn dat over het algemeen fake profielen die gemaakt zijn en worden ingezet om je te lokken. Dit is op vijftigplusdating niet het geval, zo blijkt uit onze test. Ook wordt je niet continu gevraagd om een betaald account aan te maken voor meer functionaliteiten. Dus op dat vlak komt vijftigplusdating ook over als betrouwbaar.

Ook kun je pas berichten sturen als je daadwerkelijk een profielfoto hebt geplaatst, dit is hoogst waarschijnlijk ook om nep profielen tegen te gaan. Daarbij verhoogt het de kwaliteit van de profielen omdat je bij elk profiel een gezicht hebt. Wel zo fijn als je opzoek gaat naar iemand, dat je weet hoe deze er uit ziet. Overigens kun je zelf een melding maken als je een profiel ziet welke je niet vertrouwd. Dit wordt dan meteen onderzocht en zodra er bevestiging is dat deze profielen niet deugen, worden ze per direct verwijderd.

Inschrijven en inloggen Vijftigplusdating

Inschrijven bij vijftigplusdating gaat ongelooflijk eenvoudig. Je dient gewoon een geldig email adres op te geven. Dit is om meldingen te kunnen ontvangen en ook een link om je account te activeren. Vervolgens geef je een nickname (fictieve naam, maar mag ook een echte naam zijn) op en verzin je een wachtwoord waarmee je straks in kunt loggen. Hierna is het een kwestie van je geboortedatum aangeven en waar je naar op zoek bent. Dan nog even op de blauwe knop drukken om je gratis en snel in te schrijven en je bent klaar. Let er wel op dat wanneer je die knop in hebt gedrukt, je automatisch de voorwaarden en het privacybeleid accepteert. Dus wil je deze eerst nog even doorlezen, doe dat dan even op je gemak.

Prijzen Premium Membership
PeriodeBedrag per maand (incl. 21% btw)
1 maand€ 29,95
3 maanden€ 24,95
6 maanden€ 19,95

Ontevreden over Vijftigplusdating? Probeer dan eens Datingsite 4Match

Digitaaldaten.nl  is een onafhankelijke vergelijkingssite waar je Datingsites kan vergelijken en de datingsite vindt die bij jou past.